Ανίδεη για το ποδόσφαιρο: Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες μιλάει για τη ζωή με τον Ρονάλντο

Κοινοποίηση:
2022-01-23_120333

Μοντέλο, μητέρα, «influencer», επιχειρηματίας, χορεύτρια και σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Georgina Rodríguez θα κάνει πρεμιέρα με το δικό της «reality show» και, παρά το ευρύ φάσμα των ενδιαφερόντων, φέρεται να μην αναφέρει την καριέρα του διάσημου συντρόφου της.


Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες σε πρόσφατη συνέντευξή της στην El Pais, μοιράστηκε με το κοινό τη ρουτίνα τους. Η 27χρονη φίλη του παγκοσμίου φήμης επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ομολόγησε ότι δεν έχει ιδέα για το ποδόσφαιρο γιατί μεγαλώνοντας δεν την ενδιέφερε ποτέ το άθλημα.
Η Ροντρίγκες επιμένει ότι αυτή και ο διάσημος φίλος της περνούν το χρόνο τους μιλώντας για την ανατροφή των παιδιών τους, καθώς και για ταξίδια και επαγγελματικά σχέδια αντί για την ποδοσφαιρική καριέρα του Ρονάλντο.
Η γυναίκα, η οποία από βοηθός καταστήματος Gucci έγινε διεθνής σταρ, για την οποίο το Netflix γύρισε τη βιογραφική ταινία «I Am Georgina», η οποία είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου, σημείωσε ότι το ποδόσφαιρο δεν την ενδιέφερε ποτέ όταν ήταν παιδί.
«Το μπαλέτο και το να πηγαίνω στην εξοχή ήταν αυτό που με ενδιέφερε», πρόσθεσε η Ροντρίγκες. «[Το ποδόσφαιρο] άρχισε να με ενδιαφέρει γιατί με ενδιαφέρει τι κάνει ο σύντροφός μου, αλλά δεν είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο γιατί δεν έχω ιδέα».

Και πρόσθεσε: «Τείνουμε να μιλάμε για τη φροντίδα του εαυτού μας, τη φροντίδα των παιδιών μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, τα ταξίδια, τα έργα και τα επιχειρηματικά μας σχέδια».

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες γνώρισε τον Ρονάλντο το 2016, ενώ εργαζόταν ως πωλήτρια σε μπουτίκ της Gucci. Γέννησε την κόρη τους, Αλάνα Μαρτίνα, το 2017 και τώρα περιμένει δίδυμα, όπως ανακοίνωσε ο Ρονάλντο στον λογαριασμό του στο Instagram τον Οκτώβριο του 2021.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: