«Ανάβουν» οι μηχανές: Ετοιμάζεται μεγαλειώδης συγκέντρωση 250.000 μηχανόβιων στη Νότια Ντακότα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Στη μικρή πόλη Στέρτζις, με πληθυσμό 6000 κατοίκων, η οποία βρίσκεται στους λόφους της Νότιας Ντακότα έδωσαν ραντεβού οι μηχανόβιοι των ΗΠΑ για την 80η έκδοση της ετήσιας συγκέντρωσής τους.

Ένα απίθανο event πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Αμερική, όπου όλοι οι μοτοσικλετιστές της χώρας συγκεντρώνονται σε μία περιοχή και ανταλλάζουν απόψεις για τα δίκυκλα και γιορτάζουν μέχρι τελικής πτώσης.

Μπλουζάκια με συνθήματα όπως «Επέζησα του κορωνοϊού» ή «Θεός, όπλα και Τραμπ» προτείνονται προς πώληση για τους συμμετέχοντες.

Έως τη 16η Αυγούστου, περίπου 250.000 οδηγοί μηχανών, από κάθε γωνιά της χώρας, αναμένονται εκεί για την 80η έκδοση της ετήσιας συγκέντρωσής τους.

«Ανυπομονούμε να δούμε τους επισκέπτες μας να ανακαλύπτουν όλα όσα η πολιτεία μας μπορεί να τους προσφέρει», είπε η Ρεπουμπλικανή κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα Κρίστι Νόεμ, πιστή στον πρόεδρο Τραμπ, στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Η πολιτεία είναι μία από τις λίγες που δεν κάλεσε ποτέ τους πολίτες της να μπουν σε καραντίνα ή να φοράνε μάσκα, όμως έως σήμερα έχει καταγράψει σχετικά μικρό αριθμό κρουσμάτων Covid-19.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όλη η μούργα εκεί μαζεμένη.ο Πολάκης θα πάει με το εντούρο;

  2. Πως γουστάρω που πεθαίνουν χίλιοι κάθε μέρα :)))

Comments are closed.