Αμοργός: Το λιμενικό διέσωσε 90 παράνομους αλλοδαπούς από ιστιοφόρο – Μεταφέρθηκαν στη Λέρο

Κοινοποίηση:
ΛΣ

Ιστιοφόρο σκάφος με 90 παράνομους αλλοδαπούς εντοπίστηκε τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή 10 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Αμοργού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποιος από τους επιβαίνοντες του ιστιοφόρου κάλεσε σε βοήθεια μέσω του 112 λέγοντας ότι το ιστιοφόρο βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

Στο σημείο όπου σημειώθηκε το συμβάν έπνεαν άνεμοι έντασης 5 μποφόρ, ενώ στη θαλάσσια περιοχή έσπευσαν άμεσα δύο σκάφη του λιμενικού και δύο παραπλέοντα ιδιωτικά σκάφη.

Οι επιβαίνοντες του ιστιοφόρου μετεπιβιβάστηκαν με ασφάλεια σε παράκτιο περιπολικό πλοίο του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Λακκί της Λέρου, όπου φιλοξενούνται προσωρινά σε Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ρε συντακτική ομάδα, τα σχόλια τα λογοκρίνετε, τις μαλακίες που αντιγράφετε από τους συστημικούς εκδότες, δεν μπαίνετε στον κόπο να τους βάλετε μια επικεφαλίδα;
    Άκου «… διέσωσε 90 παράνομους αλλοδαπούς…». Περιμάζεψε 90 απρόβλεπτους αλλοδαπούς, αυτό έκανε.
    Τηλεφωνούν οι λάθρο και τρέχουμε να τους ξεσκατίσουμε στα 5 μποφώρ. Από τί κινδύνευσαν, ποιος το προκάλεσε;
    Αν ένας μαλάκας ανεβάσει στο 5μετρο το σκάφος του 15 ανθρώπους και καλέσει σε βοήθεια, θα έχει ή δεν θα έχει κυρώσεις, ποινικές και οικονομικές;
    Αφού κυβερνάνε αστράτευτοι οπλοφοβικοί, αφού δεν εντοπίζουμε τον φυσικό αυτουργό, ας επιβάλλουμε τεράστια πρόστιμα, 1 εκατομμύριο ανά άτομο και το πρόστιμο να το αθροίσουν σε δασμούς επί προϊόντων από τις χώρες προέλευσης ή έστω, σε δασμούς κατά της τουρκίας. 100 χιλιάδες λάθρο να επιφέρουν, πλέον των προβλεπομένων, άλλα 100 δισεκατομμύρια προς τους σκατότουρκους. Αλλά, τί λέμε, οι κυβερνήτες μας, επιλέγονται μόνο από την δεξαμενή των προσκυνημένων ραγιάδων.
    Και ψηφίζονται από κάτι μαλάκες, που εισπράττουν χαρτζηλίκι για να βρίζουν άλλους εδώ μέσα.
    Να πάνε να γαμηθούνε.

  2. Το Λιμενικο να μην κανει αλλη δουλεια απο το να μαζευει λαθρομεταναστες , οι οποιοι δεν βρισκονται μεσα στην θαλασσα αλλα σε σκαφη!!! Οποιο σκαφος με λαθρο πλεει κοντα στις Ελληνικες ακτες , ακομα και στα διεθνη υδατα , οι καραγκιοζηδες της κυβερνησης , εχουν δοσει εντολη στο Λιμενικο να τους μαζευει!!!! Που θα παει ρε αθλιοι αυτο το βιολι;;;; Ποσους θα μαζεψετε ακομα για να μουσουλμανοποιηθει η χωρα;;;; Αλλοι απο τον Εβρο με διακινητες θρασυτατους που δεν φοβουνται , διοτι ξερουν οτι η αστυνομια εχει δεμενα τα χερια απο τους λαθρολαγνους πολιτικαντηδες και κινουνται αντιθετα στο ρευμα!! Τωρα σκεφτηκαν τα καρφια!! Για τα οπλα ουτε συζητηση , μην τυχον …φαει καμια σφαιρα καποιος απο τους κοπριτες διακινητες και το χασουμε το παιδι , που ηρθε και ….επενδυσε στις ….μεταφορες!!!! Αλλοι μπουκαρουν στα νησια και δεν συμμαζευεται!!! Το τι θα γινει στην Ελλαδα σε μερικα χρονια , ουτε που τους νοιαζει τους Ανθελληνες!!!!

  3. Μόλις μπούν στά ελληνικά χωρικά ύδατα καλούν σέ βοήθεια στό 112 δωρεάν , όταν είναι στά τουρκικά χωρικά ύδατα μούγκα. Οι επενδυτές από Τουρκία καλά κρατούν. Όπως είπε καί παλαιότερα ο συγχωρεμένος πρόεδρος τής Τουρκίας Οζάλ , δέν χρειάζεται νά κάνουμε πόλεμο μέ τήν Ελλάδα , θά τούς στείλουμε ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες στά νησιά καί θά τά καταλάβουμε ειρηνικά.

Comments are closed.