Αμαλιάδα: Μικροί “ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΕΣ” άρπαξαν το κινητό 35χρονης μέσα σε κατάστημα

Κοινοποίηση:
kinito

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών παιδιών, ενώ κατηγορούνται και οι γονείς τους για την παραμέληση εποπτείας – Η κλοπή εξιχνιάστηκε έξι μήνες μετά

Και οι τρεις δράστες μιας κλοπής που είχε γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Αμαλιάδα ήταν ανήλικοι τότε, αλλά οι δυο από αυτούς παραμένουν καθώς είναι μόλις 15χρόνων ενώ ο συνεργός τους έκλεισε τα 18.

Οι τρεις τους είχαν μπει στο κατάστημα τάχα για να δουν κινητά, αλλά άρπαξαν αυτό μιας 33χρονης και έγιναν… λαγοί! Έξι μήνες μετά, η κλοπή εξιχνιάστηκε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών παιδιών που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ κατηγορούνται και οι γονείς τους για την παραμέληση της εποπτείας τους.

*** Προσήχθη στην Ασφάλεια για την κλοπή στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 55χρονου που βρήκε σταθμευμένο στο Αγρίνιο στις 19 Ιουνίου, από το οποίο έκλεψε 15 ευρώ και προκάλεσε ζημιές ύψους 400 ευρώ, αλλά ο 24χρονος δράστης ομολόγησε ότι είχε διαρρήξει στις 22 Μαΐου άλλο ένα Ι.Χ. από το οποίο έκλεψε 30 ευρώ και διάφορα μικροεργαλεία αξίας 90 ευρώ. Για τις δυο υποθέσεις σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπής και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: