«Αμάρτησε μαζί μου κι έλα»… μόνον με 26.040 ευρώ! – Βγάζουν «μάτι» οι αμοιβές των σχημάτων

Κοινοποίηση:
γφηφγνφγνγν-1024x597

Κι άλλες φορές στο παρελθόν το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης προκάλεσε με τις υπερβολικά μεγάλες δαπάνες για τις εκδηλώσεις που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα καινούργιο, όμως αυτή τη φορά φαίνεται πως το πράγμα έχει ξεφύγει τελείως!

Οι χθεσινές αποφάσεις του προέδρου για τις αμοιβές των καλλιτεχνών που θα πάρουν μέρος φέτος στις κατά τα άλλα «Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές», αποτελούν «σκάνδαλο», καθόσον αυτά τα ποσά θα μπορούσαν να δοθούν για πολλές περισσότερες εκδηλώσεις  (πχ συγκροτήματα από Ευρώπη και όχι μόνο, περισσότεροι καλλιτέχνες και σχήματα κλπ).

«ΑΜΑΡΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΛΑ», ΜΟΝΟ ΜΕ… 26.040 ΕΥΡΩ!

Βγάζει μάτι κυριολεκτικά η απόφαση του Ηλία Ασκαρίδη να εγκρίνει δαπάνη ύψους 26.040 ευρώ για την συναυλία της τραγουδίστριας ΛΕΝΑΣ ΖΕΥΓΑΡΑ που έγινε γνωστή από το τραγούδι «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα»!

Είναι… αμαρτία να δίνεται αυτός ο πακτωλός χρημάτων για μία μόνο βραδιά σε μια τραγουδίστρια και τους όποιους συνοδούς της. Αλήθεια πόσα χρήματα παίρνει η ίδια για μια εμφάνισή της στην Αθήνα και πόσα επιπλέον δικαιολογούνται για τα έξοδα μετακίνησης στην Ξάνθη;

ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ… 4.960 ΕΥΡΩ!

Μια ακόμη απόφαση με χθεσινή ημερομηνία, αφορά ένα καλλιτεχνικό σχήμα ονόματι «Μπρατίμια» (ποιος τα ξέρει άραγε), τα οποία στοιχίζουν στους Ξανθιώτες μόλις… 4.960 ευρώ, ενώ η πρόταση για τον γνωστό (πλέον) τράπερ FY και κάποιον Robin Juanta, αγγίζει τα… 10.000 ευρώ! Και αυτά είναι μόνον μία δόση, γιατί υπάρχουν πολλά ακόμη τέτοια καλούδια!

Αφήνω δε τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που θα δοθούν (και πάλι) για πυροτεχνήματα και άλλα τόσα για προμήθεια ενός άρματος και κάποιου διάκοσμου και κοντολογίς το χρήμα ρέει άφθονο και οι Ξανθιώτες… πληρώνουν!

Ε, λοιπόν, όχι κε Ασκαρίδη, θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η ξέφρενη πορεία και οι πληρωμές με «ξένα κόλλυβα» που προκαλούν αν μη τι άλλο τους Ξανθιώτες!

40.000 ευρώ για τρεις καλλιτέχνες (δεν αναφέρομαι στους υπόλοιπους) που στην Αθήνα μαζί με τα σχήματά τους δεν θα στοίχιζαν ούτε το 1/3, είναι πάρα πολλά και παραπέμπουν σε σκάνδαλο!

Εδώ και τώρα λοιπόν ένας αναλυτικός λογαριασμός και μία δημόσια εξήγηση στους Ξανθιώτες, με ποιο σκεπτικό κλείστηκαν σ’ αυτές τις τιμές αυτοί οι «δευτερο-τρίτοι» καλλιτέχνες…

Και κάτι ακόμα. Τι θα γίνει μ’ εκείνον τον FY; Θα τον λουστούμε τελικά και θα τον χρυσοπληρώσουμε κι από πάνω;

Τόσο εγώ μέσα από την στήλη μου, όσο και οι τρεις (τέσσερις) της αντιπολίτευσης, κοινοποιήσαμε το θέμα και στην Μητρόπολη Ξάνθης… Να περιμένουμε κάτι και από εκεί;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΞΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

  2. Τα ίδια….. Γλέντια… γίνονται σε κάθε Δήμο… Στο Ίλιον ο…. φτασμενος Τονυ Σφήνος… μας έρχεται πιο οικονομικός… Μόνον 12.000 χιλιάρικα για κάνα 2 η 3 ώρες…. Κεφιού!!!
    Κάναμε κι εμείς το… μαλακα…. με περούκα για… κάνα 500ρικο…. Αλλά δεν….

Comments are closed.