Αλμυρός :”Με έχουν καταστρέψει τα ναρκωτικά”, δήλωσε 29χρονος που έκλεψε αυτοκίνητο και παγκάρια εκκλησιών

Κοινοποίηση:
XEIROPEDES

Έκλεψε αυτοκίνητο στον Αλμυρό για να κοιμηθεί μέσα σε αυτό, και ομολόγησε πως είχε διαρρήξει παγκάρια εκκλησιών. Όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί προχθές, έστησε καυγά , αλλά δεν θυμόταν τίποτα γιατί ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, λέγοντας πως είναι χρήστης από 15 χρονών, ενώ στο σπίτι του δημιουργούνται συνεχώς εντάσεις γιατί έμεινε για ένα διάστημα “καθαρός” και ξανακύλησε, με αποτέλεσμα να του κλείσουν οι γονείς του την πόρτα.
Στο δικαστήριο στο μεταξύ δεν εμφανίστηκαν μάρτυρες κατηγορίας και η υπόθεση δεν εκδικάστηκε αλλά πήρε αναβολή για την Δευτέρα 30 Μαΐου.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο και συνελήφθη ένας 29χρονος άνδρας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για κλοπή οχήματος και απείθεια. Ο 29χρονος έκλεψε αυτοκίνητο ηλικιωμένου που είχε ξεχάσει επάνω τα κλειδιά και έφυγε για την Αγχίαλο όπου σε ένα παράπηγμα τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, σε άθλια κατάσταση.

Κατά τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, ο δράστης αντέδρασε στις υποδείξεις τους, αρνούμενος να συνεργαστεί, ενώ το κλεμμένο αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 29χρονος διέπραξε και δύο περιπτώσεις κλοπής από Ιερούς Ναούς κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα. Ειδικότερα:

• στις 12-05-2022 στον Αλμυρό, αφαίρεσε από Ιερό Ναό το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ &
• στις 14-05-2022 σε περιοχή του Αλμυρού, αφαίρεσε από Ιερό Ναό το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: