Αλμέιδα: «Πανευτυχής που είμαι πολύ μικρό μέρος της ιστορίας αυτού του τεράστιου κλαμπ»

Κοινοποίηση:
Ματίας Αλμέιδα

Η ΑΕΚ ζει μια ιστορική στιγμή, αφού σήμερα, 13 Απριλίου του 2024, συμπληρώνει έναν αιώνα από την ίδρυσή της το 1924.

Από την εορταστική εκδήλωση στην «OPAP Arena» δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός, που κέρδισε το νταμπλ την περασμένη σεζόν με την Ένωση, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον «δικέφαλο» και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στην αναμέτρηση με τον Άρη (14/04), στον σύντομο λόγο που έβγαλε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλμέιδα αποθεώθηκε από σύσσωμη την «OPAP Arena», ενώ νωρίτερα είχε σβήσει τα κεράκια από την τούρτα για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αισθάνομαι πανευτυχής που αποτελώ ένα πολύ μικρό μέρος της ιστορίας αυτού του τεράστιου κλαμπ. Είμαι ευγνώμων στον Θεό και στη ζωή που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μπορώ να μοιράζομαι αυτή τη γιορτή με όλους εσάς. Ελπίζω να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε.

Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Να είμαστε πάντα μαζί. Και οι παίκτες και το υπόλοιπο σταφ θα δίνουμε την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα μας για να κερδίσουμε. Αύριο θέλουμε την ενέργειά σας που δίνετε σε όλα τα παιχνίδια. Για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια. Χρόνια πολλά ΑΕΚ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response