Αλμέιδα: «Η νίκη με κάνει χαρούμενο και για τους παίκτες και για τον Πρόεδρο»

Κοινοποίηση:
Ματίας Αλμέιδα

Η ΑΕΚ έβαψε «κιτρινόμαυρο» το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επικρατώντας 1-0 με το γκολ του Ελίασον και στο 92ο λεπτό και παράμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από δυο αγωνιστικές στα playoffs της Stoiximan Super League.
Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη της ομάδας του σε ένα ντέρμπι ισορροπημένο, το οποίο όπως δήλωσε, ανεβάζει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Αργεντινός τεχνικός μεταξύ άλλων στάθηκε στις αλλαγές που έκανε στην αρχική ενδεκάδα, εξήρε τον Γιώργο Αθανασιάδη για την εμφάνιση του, ενώ προτίμησε να μην αναφερθεί στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού:
« Η νίκη με κάνει χαρούμενο και για τους παίκτες αλλά και για τον πρόεδρο και τους φιλάθλους. Ήταν ένα παιχνίδι ισοδύναμο. Όπως παίχτηκε το παιχνίδι σήμερα κόντρα σε σπουδαίες ομάδες ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος.
Το ποδόσφαιρο όπως λέω αν το ερμηνεύσουμε σωστά ξέρουμε πως οι αλλαγές παίζουν σημαντικό ρόλο στον δικό μου τρόπο παιχνιδιού. Είχα πολλές αλλαγές και δεν ήξερα ποιον να βάλω. Είναι μία ομαδική δουλειά όπως και πέρσι.
Ο Στάνκοβιτς τραυματίστηκε χθες αλλά ο Αθανασιάδης ήταν έτοιμος. Ποιος δεν κάνει λάθη, σήμερα το προηγούμενο λάθος του το πήρε πίσω. Ξέρει πως έχει την εμπιστοσύνη μου. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και θα συνεχίσουμε με σπουδαία παιχνίδια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: