Αλλόκοτα Φαινόμενα στους Ουρανούς. Γιατί ΔΕΝ μας Εξηγούν τι Είναι;

Κοινοποίηση:
strange-phenomenon

Τα παράξενα, απόκοσμα και αλλόκοτα φαινόμενα δεν εγκαταλείπουν τον πλανήτη μας. Αντίθετα, φαίνεται να πυκνώνουν και να πολλαπλασιάζονται. Από την μία είναι εκπληκτικά να τα βλέπεις, από την άλλη όμως, δεν παύουν να είναι ανησυχητικά έως πολύ τρομακτικά.
Τι τα προκαλεί; Υπήρχαν ανέκαθεν, αλλά τώρα που ο καθένας έχει εύκαιρο ένα κινητό στην τσέπη του, μπορεί να τα καταγράφει οπότε ουσιαστικά ανακαλύπτουμε κάτι που ήδη συνέβαινε από παλιά, αλλά σε διάφορες παραλλαγές;

Πολλοί ισχυρίζονται, ότι όλα αυτά συγχρονίζονται με την επίδραση που έχει το εξώτερο διάστημα στο ηλιακό μας σύστημα και ειδικότερα ο αόρατος πλανήτης που μέχρι τώρα έχει επιβεβαιωθεί με μαθηματικό τρόπο. Εκείνος, που η επιστημονική κοινότητα ονομάζει «9ο πλανήτη», ενώ πολλοί τον ταυτίζουν με τον Νιμπίρου.

Άλλοι πάλι, κάνουν λόγο για ξένα, αλλοδαπά διαστημόπλοια που κατακλύζουν την Γη και επηρεάζουν τις καιρικές συνθήκες, ή ότι αυτά που εμείς εκλαμβάνουμε ως αλλόκοτα φαινόμενα είναι εκφάνσεις των εξωγήινων σκαφών.

Εξάλλου, όπως θα δούμε, αποθανατίζονται και μυστηριώδη άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.

Οι εκδοχές και οι εκτιμήσεις είναι παρά πολλές. Ανάμεσά τους υπάρχουν και εκείνες των σκεπτικιστών που τα καταρρίπτουν όλα αυτά, χωρίς απαραίτητα τις σχετικές αποδείξεις.

Στα βιντεάκια που ακολουθούν στην συνέχεια, θα δείτε μερικά από αυτά που έγιναν αντιληπτά και αρκετοί ήταν σε ετοιμότητα να βιντεοσκοπήσουν.

Giant UFO Alien 2018 spaceship appears over US air force base !!!

the best confirmed ufos sightings caught on tape – real ufo footage videos

Πηγή: diadrastika.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: