Αλβανός πήγε να “κατσαβιδιάσει” άλλον Αλβανό, υπάλληλο καταστήματος, που του ζήτησε να μην κλέβει μπύρες από το ψυγείο…

Κοινοποίηση:
2542417

Ο 31άχρονος Αλβανός, πρώην εργαζόμενος στο ταχυφαγείο στο Γαλάτσι, εμφανίστηκε χθες μετά τα μεσάνυχτα -κατά δήλωση των υπαλλήλων – υπό την επήρεια ουσιών και απαιτούσε το ποσό των €10 από καθ έναν από τους υπαλλήλους της επιχείρησης.

Στην άρνησή τους, έγινε επιθετικός και βίαιος προς τους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα να τον απομακρύνουν από την επιχείρηση. Ο 31άχρονος ωστόσο όπως καταγγέλλουν, άνοιξε το ψυγείο της επιχείρησης και αφαίρεσε μπουκάλια μπύρες. Ο 23άχρονος Αλβανός υπάλληλος του ταχυφαγείου, ακινητοποίησε τον 31άχρονο ομοεθνή του, και του ζήτησε να αφήσει τις μπύρες που είχε αφαιρέσει.

Ο 31άχρονος σε κατάσταση έξαρσης, άρπαξε ένα κατσαβίδι -περίπου 25εκ-, και επιτέθηκε στον νεαρό Αλβανό. Ωστόσο η αντίδραση του υπαλλήλου να στρέψει το κεφάλι του, τον γλίτωσε από θανατηφόρο πλήγμα στο λαιμό. Άμεσα οι υπόλοιποι υπάλληλοι κινήθηκαν σε ακινητοποίηση του δράστη της επίθεσης, ο οποίος ωστόσο απέσπασε μαχαίρι μήκους 32εκ και επιτέθηκε και πάλι στους υπαλλήλους.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση πληρωμάτων της ΕΛΑΣ, με τους Αστυνομικούς οι οποίοι μετέβησαν στο χώρο, συνέλαβαν αιμόφυρτο το δράστη καθώς κατά την προσπάθειά του να πλήξει τους εργαζόμενους που δεν τον άφηναν να φύγει με τις μπύρες, αυτοτραυματίσθηκε ενώ ελαφρά τραυματίας παρελήφθη και ο 23άχρονος υπάλληλος της επιχείρησης.

Με κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 31άχρονος Αλβανός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ μήνυση για ληστεία με άσκηση βίας για την αφαίρεση των εμπορευμάτων της επιχείρησης, υπέβαλλε και ο ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.