ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    albanian

    Η αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε την εξάρθρωση της πιο επικίνδυνης συμμορίας εκτελεστών, δολοφόνων με παραγγελία.

    Τις αποδίδουν 6 δολοφονίες που είχαν συγκλονίσει την αλβανική γνώμη, δύο εκ των οποίων στην Ελλάδα. Οι εκτελέσεις στην Ελλάδα, κατά τους αναλυτές του αστυνομικού ρεπορτάζ στην Αλβανία, αφορούν την πληρωμή των εκτελεστών για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης κοκαΐνης.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συμμορία δρούσε επί 10 χρόνια και είχε διασυνδέσεις με υψηλόβαθμα στελέχη στην πολιτική, αλλά και με τα πιο επικίνδυνα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα.

    Ο αρχηγός της συμμορίας εκτελεστών κατά παραγγελία είναι ο γνωστός για τα ελληνικά δεδομένα Λαέρτ Χατζία, φυλακισμένος στην Ελλάδα. Συνελήφθη μετά από σκληρή αστυνομική δίωξη στα Ιωάννινα, τον προηγούμενο Μάϊο.

    Οι αλβανικές πηγές αποκαλύπτουν ότι κυκλοφορούσε στην Ελλάδα με γνήσιο ελληνικό διαβατήριο και ότι η ελληνική πλευρά αρνείται την έκδοσή στην Αλβανία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ

    2. Όταν προεκλογικά νομιμοποιούνε 300.000 λαθρομετανάστες, φανταστείτε τι θα γίνει μετά. Από τα 3.000.000 λαθρομετανάστες γιατί δεν πάνε στα κτήματα; Αλλά τους δίνει επιδόματα το ανώμαλο ανθελληνικό τόξο, οπότε σιγά μην πάνε. Και τους νομιμοποιεί ο Γεωργιάδης, που φώναζε για ισλαμιστές και τζαμί! Ηλία για τα παιδιά σας αν δεν νοιάζεστε για τον εαυτό σας! Αλλιώς μην διαμαρτύρεστε γιατί θα παραμείνετε ραγιάδες! Ηλία δαγκωτό για την απελευθέρωση της Αθήνας.

    3. ……ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ !!!…ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!……ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!

    4. Έλα μωρέ σιγά…. Εδώ το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει Τίρανα, Σουηδία, Βουλγαρία,Νηγηρια, Ρουμανία, μαλακια…. θα έρθουν και άλλοι 300000 εργάτες γης (για τα καμμένα και τα πλυμμηρισμενα) και θα καλοπερασουμε… Αλήθεια τις 300000 ποιος θα τους μετράει; ο Μπακογιάννης; 500000 βλέπω και πλέον στην χαβούζα που λέγεται κέντρο Αθήνας! Εδώ την οδό Σταυροπούλου την έχει ανοίξει 12 φορές σε εννέα μήνες. Εργολαβίες με εργάτες αλλοδαπούς. Καταλάβατε; Μέχρι και οι στοιχηματικες τον δίνουν 1.01 φαβορί. Τυχαίο; Εγώ λοιπόν ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη για να πάρουν το μήνυμα όλα αυτά τα λαμόγια που ζουν στα Βόρεια προάστια και στην Παραλιακή και μας κυβερνάνε. Το κέντρο της Αθήνας ήταν κάποτε σημείο αναφοράς και τώρα έχει καταντήσει σημείο εγκληματικότητας, ναρκωτικών, ασθενειών αφροδισιων νοσημάτων, βρώμα και δυσωδία! Δεν ζουν όμως αυτοί εδώ! Εμείς ζούμε και όσο αντέξουμε γιατί στο σχέδιο είναι να απαξιωθουν και περιουσίες για να τα πάρουν οι ξένοι για εν τενεκέ λάδι. Όλοι Ηλία Κασιδιάρη για να πάρουν το μήνυμα. Τι φοβάστε; μην σας χαρακτηρίσουν κάπως οι αχαρακτηριστοι; κρυφή είναι η ψήφος αν δεν θέλετε να το πείτε…Εγώ πάντως το λέω Ηλία Κασιδιάρη για μια Αθήνα τη Αθηναίων! Όλοι Ηλία, όλοι Ηλία…..Τσακιστε αυτούς που μας έχουν τσακίσει και έχουμε φτιάξει τα σπίτια μας φυλακές στο κέντρο της πρωτεύουσας! Ηλία Κασιδιάρη λοιπόν! ΚΙ από τι είδατε η υποψηφιότητα του εγκρίθηκε από τα δικαστήρια αυτή τη φορά. Στις εκλογές τις εθνικές γιατί οχι; Ρητορική είναι η ερώτηση.

    5. Την Αστυνομια την εχουμε να φυλανε τον Κασσελακη και τους αλλους πολιτικους και οχι για τους εγκληματιες!

    6. ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ … “Γνήσια διαβατήρια” υπάρχουν !

    Comments are closed.