Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Το σπάνιο κλικ με τον γιο τους από το 1984

Κοινοποίηση:
vougiouklakipapamixail

Ένα σπάνιο κλικ από το 1984, μαζί με τους διάσημους γονείς του, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram, στο λογαριασμό που έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται ο ίδιος με το όνομα της μητέρας του.

«Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο ‘’Εκπαιδεύοντας την Ρίτα’’ και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη.

Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την ‘’Φιλουμένα Μαρτουράνο’’ σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές» αναφέρεται στη λεζάντα της συγκεκριμένης ανάρτησης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο “Εκπαιδεύοντας την Ρίτα” και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την “Φιλουμένα Μαρτουράνο” σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: