Αλάνθαστο κόλπο αποταμίευσης: Έτσι θα μαζέψεις 5.000 ευρώ τον χρόνο [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
BVBVBVBV

Για τους περισσότερους ανθρώπους η αποταμίευση χρημάτων είναι μεγάλο ζόρι, αλλά υπάρχουν κάποια τρικ που μπορούν να βοηθήσουν.

Μια γυναίκα έγινε viral στα social media όταν ανέβασε ένα βίντεο με το δικό της κόλπο αποταμίευσης, με το οποίο -όπως η ίδια ισχυρίζεται- είναι εφικτό να αποταμιεύσεις περίπου 5 χιλ. ευρώ τον χρόνο.

Το viral βίντεο ανέβασε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok η χρήστης @emmm271 και δείχνει την αλάνθαστη μέθοδο για να μαζέψεις λεφτά χωρίς κόπο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γυναίκα παίρνει 100 φακέλους για αλληλογραφία και αρχίζει να τους αριθμεί από το 1 έως το 100.

Αφού ανακατεύει καλά τους φακέλους, ώστε να μπερδευτεί η σειρά τους και κατά συνέπεια και τα νούμερα από το 1 έως το 100 που οι φάκελοι έχουν επάνω τους, η γυναίκα παίρνει έναν φάκελο και βάζει μέσα του το ποσό που γράφει επάνω ο αριθμός του φακέλου.

Το κόλπο είναι κάθε βδομάδα να γεμίζει δύο φακέλους από τον πάκο με τα αντίστοιχα ποσά που αναγράφουν επάνω τους.

«Θα παίρνω δύο φακέλους κάθε εβδομάδα και θα βάζω μέσα το ποσό που γράφει ο φάκελος. Σήμερα, μου έτυχε ο αριθμός 2, καθόλου άσχημα» λέει η TikToker ενώ βάζει δύο κέρματα μέσα στον φάκελο και τον σφραγίζει.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, μέσα σε έναν χρόνο θα έχει αποταμιεύσει 4.950 ευρώ.

Το βίντεο με αυτή τη διαφορετική μέθοδο αποταμίευσης έγινε πολύ γρήγορα viral στο TikTok, με πολλούς χρήστες να αναφέρουν πως είναι διατεθειμένοι να τη δοκιμάσουν, αλλά και άλλους να ισχυρίζονται πως τους φαίνεται πολύ δύσκολο να καταφέρουν να συμμορφωθούν και να βάζουν χρήματα στον φάκελο δυο φορές κάθε εβδομάδα επί έναν χρόνο.
«Μοιάζει καλή ιδέα, αλλά τι γίνεται εάν διαλέξεις μέσα στην ίδια εβδομάδα τον φάκελο με το 99 και αυτόν με το 100;» αναρωτιέται κάποιος από τους σχολιαστές που είδαν το βίντεο με το κόλπο αποταμίευσης.
«Ιδιοφυής ιδέα» σχολίασε κάποιος άλλος.
«Θα το κάνω!» ανέφερε ένας άλλος.
«Μέχρι να σου τα κλέψουν!» προειδοποίησε κάποιος άλλος.

@emmm271Absolutely love this idea so thought I would share it #saving♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μαζεψε τα 5000 και μετα θα βρει τροπο ο Κουλης και η εφορια να στα παρουν.

  2. Από το να χάνετε την ώρα σας με τα φακελάκια αποταμίευσης περιμένετε να εφαρμοσθεί το νεό εργασιακό νομοσχέδιο. Μετά από 10 ώρες εργασία την ημέρα θα πηγαίνετε στα ρεπό σας στο χωράφι σας να μαζεύετε τις ελιές σας. Αν το λάδι που θα παραχθεί δεν μπορέσετε να το πουλήσετε μπορείτε να το χρησιμοποιείτε στην σαλάτα σας (δεν ξοδεύετε χρήματα στο σουπερμαρκετ), να γρασάρετε τις πόρτες που τρίζουν (δεν χαλάτε χρήματα για γράσο) και τέλος μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για ξεμάτισμα.

    Αν δεν έχετε χωράφι και ελιές μπορείτε να χρησιμοπιοείτε εξωτικούς..σπόρους στις γλάστρες σας υπό την αιγίδα των Αδωνη Καρανίκα. Σε περίπτωση που έχετε περιπλοκές με τον νόμο και πάλι θα μπορείτε να αποταμιεύετε γιατί στις φυλακές είναι όλα πληρωμένα από το κράτος.

  3. Ιδιοφυής μπούρδα, ας έρθει αυτή να μείνει στην ελλάδα με τους μισθούς των 7-8000 το χρόνο να αποταμιεύσει στα φακελάκια της 5000

  4. Για να αποταμιευσεις 5000 ευρώ τον χρόνο με αυτόν τον γελοίο τρόπο που μας δείχνει αυτή η κυρά, πρέπει να βγάζεις τουλάχιστον 50.000-70.000 ευρώ τον χρόνο.

  5. Ο/Η Άμα αυτό είναι ιδιοφυής ιδέα, εγώ είμαι ο Αϊνστάιν λέει:

    Μ’ αρέσει που αυτή η ανοησία έγινε και viral. Για να αποταμιεύσεις 5.000 ευρώ πρέπει πρώτα να τα βγάλεις. Να βγάλεις και για το ενοίκιο, φαγητό, ηλεκτρικό, τηλέφωνο, αυτοκίνητο, ρούχα κτλ. Δηλαδή να βγάζεις 3.000 τον μήνα. Άμα είχα τόσα τα άφηνα στο βιβλιάριο, δεν χρειαζόμουν να παίζω με τα φακελάκια.

  6. Και με τον ελληνικό μισθό πείνας ποιος θα πληρώσει τα υπόλοιπα? Ρεύμα νοίκι κτλ? Ο Κούλης?

Comments are closed.