Ακόμη να ξεπεράσει το ΣΟΚ ο ιατροδικαστής – Θύμα τροχαίου «ζωντάνεψε» ξαφνικά πάνω στο τραπέζι του!

Κοινοποίηση:
Εικόνα2-1024x608

Όσο πιο κοντά στην κυριολεκτική έννοια του «είδε τον Χάρο με τα μάτια» έφτασε ένας Ινδός ιατροδικαστής.

Και πώς όχι όταν έζησε τον απόλυτο ίσως τρόμο που θα μπορούσε, αν και ο θάνατος είναι η δουλειά του, βλέποντας μπροστά στα μάτια του ένα θύμα τροχαίου να «επιστρέφει από τους νεκρούς».

Ή τουλάχιστον εκεί νόμιζαν ότι είχε πάει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ο… παραλίγο νεκρός ήταν ένας 27χρονος, ο οποίος «αναστήθηκε» και άρχισε να κουνιέται πάνω στο τραπέζι του ιατροδικαστή, καταδικάζοντάς τον να αισθανθεί για λίγο πρωταγωνιστής σε ταινία τρόμου. Και σίγουρα όχι αυτός που σκορπά τον θάνατο…

Μόνο που το πρωτοφανές περιστατικό στην πόλη Μαχαλινγκαπούρ του κρατιδίου Καρνατάκα ήταν πέρα για πέρα αληθινό.

Ο άτυχος νεαρός ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα (όπως αποδείχθηκε τελικά) με το μηχανάκι του, το περασμένο Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον «θάνατό» του.

Συγγενείς παρέλαβαν μάλιστα το «πτώμα» του, το οποίο μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Μόνο που κατά τη διάρκειά της και ευτυχώς πριν προλάβει ο ιατροδικαστής να του προκαλέσει ανεπανόρθωτα τραύματα, ξαφνικά ο «νεκρός» κουνήθηκε.

Αδυνατώντας να πιστέψει στα μάτια του και μετά το αρχικό σοκ, ο ιατροδικαστής ενημέρωσε τις υγειονομικές υπηρεσίες και ο 27χρονος, αφού επιβεβαιώθηκε ότι ήταν ακόμα ζωντανός, μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική.

Η κατάσταση μάλιστα της υγείας του βελτιώνεται καθημερινά, ενώ πλέον η οικογένειά του καλείται να αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά κατά του ιδιωτικού νοσοκομείου για το μακάβριο αυτό σφάλμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: