Ακόμα και ο Ζλάταν είχε είδωλο και λεγόταν Ρονάλντο, μόνο που ήταν το «Φαινόμενο»! [BINTEO]

Κοινοποίηση:
zlatan

Τι κι αν έχει κλείσει τα 40, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και αποδεικνύει περίτρανα πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Ο εκρηκτικός Σουηδός δεν χάνει ευκαιρία να αποθεώνει τον εαυτό του τονίζοντας πως κανείς δεν είναι σαν τον Ζλάταν. Μπορεί να θεοποιεί τον εαυτό του όμως υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που είναι πιο πάνω από εκείνον. Ένας ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν και ακούει στο όνομα Ρονάλντο Ναζάριο, ή καλύτερα «Φαινόμενο»!

Ο 19χρονος Ζλάταν μεγάλωσε ειδωλοποιώντας τον Ρονάλντο και μάλιστα είχε αφίσες του Βραζιλιάνου στον τοίχο του υπνοδωματίου του στο Μάλμε, περιοδικά και βιβλία. Ένα δωμάτιο που έμοιαζε με ένα εφηβικό μουσείο αφιερωμένο στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.

? “For me, Ronaldo is the greatest, he was as good as Pele. No-one has influenced both football & the players who emerged as much as Ronaldo. There will never, in my view, be a better player than him. I put up photos of Ronaldo in my room, he was the man.”

– Zlatan Ibrahimović. pic.twitter.com/eW5Gr5t3qh— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) September 20, 2018

Τι έχει πει ο Ζλάταν για τον Ρονάλντο;

«Νομίζω ότι ο Ρονάλντο ήταν εκπληκτικός. Ήταν ο παίκτης που ό,τι και να έκανε γινόταν…”ουάου”! Μπορούσε να κάνει ένα δύσκολο πράγμα μαγικό.

Έπαιρνε την μπάλα και ήταν σαν να έλεγε “θα το φροντίσω τώρα”. Δεν είχες τέτοιο ποδοσφαιριστή πριν και δεν τον έχεις σήμερα. Δεν υπάρχει.

Ως νέος παίκτης τον παρακολουθούσα και έλεγα στον εαυτό μου “Θέλω να είμαι ακριβώς έτσι”… ο παίκτης που κάνει τη διαφορά, το φως που λάμπει, τόσο απλός».

O Ζλάταν άλλωστε έχει κάνει ξεκάθαρο ότι για εκείνον ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

«Δεν χρειάζεται να περιγράψω τον Ρονάλντο, το «Φαινόμενο»», είπε στο Discovery Plus.

«Πάντα λέω ότι έχεις τους παίκτες που παίζουν το παιχνίδι και τους παίκτες που είναι το παιχνίδι. Για μένα, ο Ρονάλντο είναι το παιχνίδι. Όταν τον παρακολουθείς να παίζει, όλοι ήθελαν να παίξουν σαν αυτόν και να γίνουν σαν αυτόν.

Ο τρόπος που κινούνταν, ο τρόπος που ντρίμπλαρε, ο τρόπος που έκανε “το φίδι”. Ο τρόπος που κινούνταν, για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, χωρίς αμφιβολία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: