Ακτινογραφία αποκάλυψε την… αλήθεια – Γυναίκα έμαθε ότι είχε γεννηθεί άντρας

Κοινοποίηση:
aktinografia

Μία νεαρή γυναίκα βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν πήγε στο νοσοκομείο για μία απλή ακτινογραφία στον αστράγαλο και ανακάλυψε ότι είχε γεννηθεί άνδρας.

Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι τα οστά της δεν είχαν ποτές αναπτυχθεί πέρα από το στάδιο της εφηβείας και περαιτέρω έρευνα έδειξε ότι η 25χρονη γυναίκα δεν είχε μπει ποτέ έμμηνο ρύση.

«Όταν ήμουν μικρή η μητέρα μου με πήγε στον γιατρό. Εκείνος μας είπε απλά ότι αναπτύσσομαι πιο αργά από τα άλλα κορίτσι και πως η περίοδος θα μου έρθει στα επόμενα χρόνια» λέει η νεαρή γυναίκα.

 «Αφού μεγάλωσα, έβρισκα το όλο ζήτημα πολύ ντροπιαστικό κι έτσι δεν το αντιμετώπισα με τη σοβαρότητα που έπρεπε» συνεχίζει η νεαρή κοπέλα.

Τα τεστ έδειξαν ότι η γυναίκα έπασχε από υψηλή αρτηριακή πίεση και χαμηλό κάλιο στο αίμα-συνηθισμένα συμπτώματα μιας γενετικής πάθησης που καλείται συγγενής υπερπλασία των επινεφριδίων-πιθανόν επειδή οι γονείς της ήταν στενοί συγγενείς.

Μια γενετική εξέταση αποκάλυψε πως ο καρυότυπός της ήταν 46, ΧΥ, που συνήθως συναντάται σε άντρες που έχουν γεννητικά όργανα τα οποία δεν είναι ξεκάθαρα αντρικά ή γυναικεία, σύμφωνα με τον ενδοκρινολόγο που την εξέτασε.

«Δεν βρήκαμε κρυφούς όρχεις μέσα στο σώμα της. Ίσως επειδή είναι αρκετά μεγάλη και εάν υπήρχαν αυτοί εκφυλίστηκαν και ατρόφησαν» σχολίασε ο γιατρός, σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα, South China Morning Post.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: