Ακατάλληλο υλικό από Τζούλια Αλεξανδράτου – Γιατί δεν της ρίχνει ban το Instagram

Κοινοποίηση:
zoulia_alexandratou

Το απόλυτο κόλπο που κάνει στα social media και έχει καταφέρει και να ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες και να γλιτώνει τη διαγραφή του λογιαρασμού της!
Όσοι είστε χρόνια στα social media ξέρετε πολύ καλά ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου δημοσιεύει σε αυτά φωτογραφίες οι οποίες υπόκεινται από λογοκρισία και συχνά κατεβαίνουν.

Τόσο το Facebook όσο και το Instagram κατεβάζουν τις γυμνές φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου αφού έχουν γεμίσει κυριολεκτικά τους server της. Μέχρι τώρα της έχουν κλείσει τουλάχιστον τρεις φορές στο προφίλ της στο Instagram ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι αρκετές φωτογραφίες της Τζούλιας αν υπάρχουν σε κάποιο άρθρο, το Facebook δεν επιτρέπει την κοινοποίηση, ούτε καν δημοσίευση του.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα για την social εικόνα της, απλά προωθεί την εργασία της. Ποια είναι αυτή; Να πουλάει γυμνές της φωτογραφίες και βίντεο μέσα από μία διαδικτυακή συνδρομητική υπηρεσία.

Τις τελευταίες ημέρες η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει βρει ένα νέο τρόπο για να γλιτώνει το οριστικό κλείσιμο του λογαριασμού της στο instagram.

Έτσι λοιπόν αντί για φωτογραφίες δημοσιεύει stories τα οποία σε 24 ώρες εξαφανίζονται. Μέχρι να γίνει report από τους αναγνώστες η μέχρι αντιληφθεί ο αλγόριθμος ότι αυτό έχει κάτι παράνομο το Story έχει χαθεί και έτσι η Τζούλια καταφέρνει και κερδίζει και followers και προβολές αλλά και πελατάκια για την υπηρεσία της!

Δυστυχώς δεν μπορούμε να βάλουμε τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε στο story γιατί θα μπανάρουν εμάς, αλλά θα σας βάλουμε όσες… είναι στο όριο!

screenshot-2022-01-24-at-23-06-43-istories-bull-instagram screenshot-2022-01-24-at-23-06-39-istories-bull-instagram screenshot-2022-01-24-at-23-06-34-istories-bull-instagram

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. στη 2η φωτό το χαλί είναι σκισμένο στην άκρη, στην 3 φωτό πάπλωμα από τη λαϊκή, κρεβάτι σαν τα παλιά με σούστα και μαδέρια, κατά τα λοιπά πόδι λαμπάδα, κώλος πεσμένος

  2. με τοσες τσοντες που βλεπουμε στην βουλη η τζουλια ειναι αρκετα σεμνη

  3. Κρίμα την κοπέλα.
    Και ο Φουρθ. το παίζει…… αθώος.

  4. Εκείνος ο βαρυμαγκας ο γκομενιαρης Ρεβης ντεεεε είναι μαζί της?

  5. Μιλάμε για τον πιο άχρηστο πισινό που θα μπορούσε να έχει γυναίκα κοιτάξτε το χάλι της να δείτε πώς κατάντησε από την κοκαΐνη και από το ένα και από το άλλο κοιτάξτε κώλο που τζάμπα να με τον δώσει δεν θα τον πηδούσα

    1. μαγκα κοψε κατι κοψε κοψε κατι αν σου ελεγε να πας θα ελεγες εσυ οχι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

      1. Εσυ σαβουρογ@μη, θα γ@μούσες μέχρι και τη γριά του Μακρόν.

        1. Ωραία τάπα. Ο petros πρέπει να είναι κλασικός αριστερός, προστάτης της ανωμαλίας….

  6. Και όλα αυτά τα έπαθε…Επειδή δεν κάθησε να την γ@#!@#σουν στα καλλιστεία και ήρθε 2η…..

Comments are closed.