Αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι: «Βρέθηκαν στο λάθος σημείο» λένε οι συγγενείς των νεαρών που δέχθηκαν πυροβολισμού

Κοινοποίηση:
TSX_1_GAZI-2048x1365

Οι τρεις νεαροί που δέχθηκαν πυροβολισμούς χθες τα ξημερώματα (16/12) έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Οι συγγενείς των τριών νεαρών είναι σοκαρισμένοι, με έναν από εκείνους να τονίζει ότι οι νεαροί «βρέθηκαν στο λάθος σημείο. Το μόνο που γνωρίζουμε, είναι πως ο… έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τα παιδιά είχαν ανέβει για το μπάτσελορ του φίλου τους και σήμερα πιθανότατα θα γυρνούσαν στην Κρήτη. Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά».

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

Το περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Γκάζι έξω από γνωστό κλάμπ στην οδό Ιάκχου, με τρεις νεαρούς Κρητικούς από τα Μάλια, που είχαν έρθει στην Αθήνα για μπάτσελορ πάρτι, να δέχονται πυροβολισμούς από δύο άτομα που επέβαιναν σε τζιπ.

Τραυματισμένοι στο κεφάλι, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» οι τρεις άνδρες – δύο αδέλφια 28 και 30 ετών και ένας ακόμη 28χρονος, ο οποίος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος.

Η παρέα των 6-7 Κρητικών διασκέδαζαν σε μπαρ ενώ στο πλαίσιο του bachelor party επιδόθηκαν στο λεγόμενο “bar hoping”, πηγαίνοντας σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά. Στο τελευταίο μπήκαν στις 03.00 τα ξημερώματα, ενώ περίπου τρεις ώρες αργότερα έφυγαν με σκοπό να φάνε σε πιτσαρία στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι.

Οι Κρητικοί τακτοποιήθηκαν σε δύο διπλανά τραπέζια, όταν ένα ανθρακί αυτοκίνητο μάρκας Range Rover πέρασε από το σημείο, προκαλώντας μάλιστα ανησυχία καθώς δε χωρούσε να περάσει δίπλα από τα τραπέζια. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση ενός από την παρέα των Κρητικών (ο οποίος δεν είναι μεταξύ των τραυματιών), ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες φώναξε την ώρα που περνούσε το αυτοκίνητο.

Το όχημα σταμάτησε λίγο πιο κάτω και κατέβηκαν δύο άτομα – πιθανότατα ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός. Ο ένας εκ των δύο χαστούκισε έναν από την παρέα των Κρητικών, γεγονός που προκάλεσε έντονη αντίδραση από την υπόλοιπη παρέα και ήταν τότε που ο δεύτερος από το όχημα έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος της παρέας, εξ επαφής.

Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει τα στοιχεία και την πινακίδα κυκλοφορίας του μαύρου τζιπ, έχει συλλέξει από το σημείο 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών ενώ έχει δοθεί σήμα σε όλη την Αττική για τον εντοπισμό τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: