Αθ. Δρούγος: Τα πράγματα δεν πάνε καλά με την Τουρκία

Κοινοποίηση:
drougos-athanasios

O διεθνολόγος, γεωστρατηγικός αναλυτής, ειδικός σε θέματα παγκόσμιας ασφάλειας, Δρ. Αθανάσιος Δρούγος, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του Kontra και εξέφρασε την ανησυχία του για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Όπως επεσήμανε ο κ. Δρούγος η δεν πρόκειται να υποχωρήσει Τουρκία, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να προβληματίσει το γιατί ξαφνικά επανέφεραν οι Τούρκοι θέμα Λήμνου. Παράλληλα είπε πως δεν είναι απομονωμένη η Τουρκία σε διεθνές επίπεδο.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Θεωρούν την Τουρκιά ως απομονωμένη εκ του γεγονότος ότι δεν έχουν μπει ακόμη μέσα στα σπίτια μας να μας φυστικώσουν οθωμανικά.

  2. Οτι απειλείτε δεν μπορεί να αποστρατικοποιηθεί. Τέρμα. Ας το καταλάβει καλά και ο Μητσοτάκης, και ο Δένδιας και ο Παναγιβτόπουλος. Και να μην τολμήσουν να πάρουν έστω και έναν φαντάρο απο εκει.

    Για να λυσσάνε τόσο οι Τούρκοι κάτι δεν τους αρέσει. Και ας διατάζει η Μέρκελ όσο θέλει.

    Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες και δεν ανήκει ούτε στους Μητσοτάκηδες και ακόμα πιο λίγο στην κυρά Μέρκελ

    Αυτά σας τα γράφει ένας Λημνιός.

  3. Ρε δεν μας χέζει η μούμια που κάθε τόσο σπαίρνει τον πανικό. Άντε με το καλό και υπουργάρα του Κούλη.

  4. οι ιδιοι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ο καθενας με τον ΕΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ οργανωσαν ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ και την ΚΑΤΟΧΗ της μισης κυπρου που μεταβληθηκε σε ενα τεραστιο στρατωνα των τουρκων. εχει βρωμισει ο ΑΕΡΑΣ στα κατεχομενα

  5. Ο/Η μητσοτακη μην εμπιστευεσαι την μερκελ και την αμερικη λέει:

    η λημνος ειναι οπως ειναι…..και πρεπει να παραμεινει ως εχει…., γιατι αλλιως θα ερθουν νυχτα οι μογγολοι και θα μας τα παρουν ολα..,η ελληνικη κυβερνηση εκανε παλι ενα τρομερο λαθος υποσκελισε τον μακρον … μπροστα στην μερκελ και την αμερικη…, πρεπει να αλλαξει ροτα… συμαχια με την γαλλια και στο στρατιωτικο τομεα, δλδ κοινο σωμα πεζοναυτων,, με την λεγεωνα των ξενων και εμεις πρεπι να εχουμε ενα τετοιο σωμα 2 – 3 χιλιαδων κομαντος. και μαζι με τους γαλλους να υπερασπιζομαστε και τα γαλλικα και τα ελληνικα συμφεροντα…, ο μητσοτακης πρεπει να το τρεξει αυτο γιατι αν μπει σφηνα η τουρκια ειμαστε χαμενοι απο χερι..και να παραγγειλουμε και 4 φρεγατες μπελχαρα .., ας παρουμε κι απο την αμερικη για να μην μας στραβοκοιταζουν..

Comments are closed.