Αηδίασαν όλοι οι Έλληνες μαζί του! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο… Πήρε την ντουντούκα και… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
antetokounmpo-3

“Θέλουμε την αλλαγή, θέλουμε δικαιοσύνη και για αυτό είμαστε εδώ”, ήταν τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια διαδηλώσης -στην οποία πρωτοστάτησε- κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας, με αφορμή τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το ταλέντο του κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος στις Η.Π.Α.
Έχει και αυτός παράπονο;

Και αυτός κατέβηκε στο κέντρο του Μιλγουόκι και διαδήλωσε μαζί με τα αδέρφια του, Θανάση και Αλέξανδρο, τη μητέρα τους Βερόνικα, τη σύντροφό του Μαράια Ρίντλσπριγκερ και το γιο τους, Λίαμ. Στο πλευρό τους ήταν και αρκετοί παίκτες των Μπακς, όπως οι Μπρουκ Λόπεζ, Φρανκ Μέισον, Στέρλινγκ Μπράουν και Ντόντε Ντι Βιντσέντζο.

Στην Ελλάδα πότε άραγε βγήκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί για τα Μνημόνια;
Στην Ελλάδα πότε άραγε βγήκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί για την δολοφονία του Κατσίφα.

Άλλος ένας υποκριτής και αυτός. Άργησε, αλλά αποκαλύφθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

96 Σχόλια

  1. ΡΑΤΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΟΔΟΞΟΙ ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΟΙ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ !

  2. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ , ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ , ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ….. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ …..

  3. ουουουουουουουουπυοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουουο…

  4. Αντeνto τραβα στην motherland africa και μη μας ζαλιζεις τον ερωτα

  5. ας μην ηταν το μπασκετ και θα πυλαγε σι ντι και τσιγαρα στην ομονοια….αλλα ξεχασε ΠΟΥ μεγαλωσε….Ο ΚΥΡΙΟΣ γιαννης….γθα ρωτηστε τον πια ειναι η πατριδα του?θα σου πει η αραπια…υα ειχε αραγε αναγνωριση εκει σαν αθλητης η σαν μικροπολητης…..

  6. Κοίτα ο Γιαννάκης !…και συνδικαλιστής!

  7. Για το συλλαλητηριο της Μακεδονιας μας,βγηκε στο δρομο…;;;και κατι ακομα…Εαν σκοτωνε μαυρος αστυνομικος λευκο πολιτη θα βγαινανε ολοι αυτοι στους δρομους…;;;δεν νομιζω…απλα ολο αυτο γινεται πιστευω για να ριξουν τον τραμπ και να φερουν εναν καινουριο ομπαμα…

  8. Γιαυτό εμείς ή Ελληνες χρειαζόμαστε κολοδ…..ο για την μαλακη…νη ζήλια μας . Σας πείραξε μερικούς τη άλλο θα βρείτε τόσο χολή !!!!!!!

  9. Παρακαλώ λίγο σεβασμός από τα φασιστόμουτρα (=οι πραγματικοί ανθέλληνες διαχρονικά) όταν πιάνουν στο στόμα τους ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΛΗΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ , ξέρουμε ότι σας τσούζει αλλά έτσι είναι,θα περάσει,

    1. Δεν ασχολείσαι με το μπάσκετ ρε ακαθαρτε; μεγαλύτερος ψηφίστηκε ο Σπανούλης κ πιο πίσω ο Γκαλης μας

      1. τι λετε ρε, τι σχεση εχει ο Σπανουλης με το Θεο Γκαλη?

    2. ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΟΥΛΕ. ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ; ΤΟΣΟ ΜΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ;

      1. Ο πατέρας τους από την φυλή Γιορουμπα, η μητέρα τους από άλλη, γι΄αυτό όπως εδήλωσε ο πατέρας τους, οι οικογένεις τους δεν ήθελαν αυτή την ένωση.
        Επίσης ανέφερε ότι ανήκε σε οικογένεια με 11 τέκνα, το ίδιο και η γυναίκα του!Βλέπουμε τι γίνεται όταν εμβολιάζεις τους ιθαγενείς χωρία να ελέγχει τη γεννητικότητα τους. Στην Νιγηρία από μέσο όρο ζωής 20-25 έτη έχουν φθάσει τα 65.

      2. Μουλο σε φώναζαν τα αδέρφια του μπαμπά σου κ σου έχει μείνει ψυχολογικό ε?

    3. Από πότε οι Ελληνες είναι μαύροι; Θα μας τρελάνεις ΦΩΤΗ;

      1. Αυτό μην το πεις στους κατοίκους του Νόμου Ηλείας

    4. ΧΑΧΑ…Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ ” Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΜΠΑΤΖΟΚΟΥΜΠΙΔΗΣ…ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ , ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ… ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΕ ΕΛΛΗΝΑ Η ΝΔ ΡΕ ΖΩΟ… ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ, ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΑΥΥΛΩΝΑ, ΒΓΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ…

      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΧΙΜΠΑΤΖΟΚΟΥΜΠΟ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΡΡΩΣΤΟΣ,,, ΗΛΙΘΙΕ ΒΛΑΚΑ,

      ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΠΑΤΖΟΚΟΥΜΠΟ, ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΜΝ ΜΕ Τ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ

      ΓΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΙ

    5. Δεν μπορείς να αγνοήσεις ή να παραβλέψεις τη φύση.Ότι κ να κάνεις χαζοφώτη ο Έλληνας ηγείται φυλετικά,βιολογικά,πολιτισμικά,γενετικά του ανθρωπίνου είδους.Και βέβαια ΕΣΥ φουκαρά”φώτης”δεν συγκαταλέγεσαι σε αυτή τη φυλετική ομάδα.Ο γκιάννης καλός αλλά κατιμαύρος.Εαν τον συναντήσεις νύχτα θα πάθεις ανακοπή.Κομπλεξικοί υπέρμαχοι δήθεν του αντιρατσισμού Η ΦΥΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ….

      1. Ναι ο Έλληνας ηγείται φυλετικά και βγαίνουν κάτι τρόμπες σαν εσένα κοπρε

  10. Δηλαδή επειδή ο Αντετοκούμπο επειδή πήρε ελληνική υπηκοότητα έχασε το δικαίωμα να διαδηλώνει υπέρ των μαύρων; Πάτε καλά; Άλλο πράγμα η λαθρομετανάστευση που μας έπνιξε εμάς εδώ και μας δημιουργεί προβλήματα και πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσει με φύλαξη συνόρων και μαζικές απελάσεις κι άλλο οι Αφρομερικανοί των ΗΠΑ. Οι πρώτοι χώνονται μέσα στην χώρα μας με το έτσι θέλω. Οι δεύτεροι δεν επέλεξαν να γίνουν Αμερικανοί. Οι πρόγονοί τους βρέθηκαν στην Αμερική αλυσοδεμένοι προς πώληση και χρήση και αφού πέρασαν μαρτυρική δουλεία επί 300 χρόνια έφτασαν στο σήμερα να είναι οι πιο γνήσιοι κάτοικοι αυτής της χώρας. Δική τους είναι είτε σας αρέσει είτε όχι. Είναι αυτόχθονες πλέον και πολύ πιο Αμερικανοί από πολλούς μετανάστες λευκούς. Είμαι υπέρ των μαύρων, όχι των παράνομων, ούτε υπέρ αυτών που ληστεύουν και καταστρέφουν τις περιουσίες των άλλων στο όνομα μιας υποτιθέμενης διαδήλωσης, αλλά υπέρ εκείνων που αγωνίζονται στην ζωή τους για αγάπη και προκοπή. Κι ένας απ’ αυτούς είναι ο Αντετοκούμπο. Αφήστε το παιδί ήσυχο. Μέσα στην φτώχεια όπου ζούσε άνοιξε η τύχη του και αυτό δεν το αντέχετε ορισμένοι. Ζηλεύετε. Θυμώνετε. Γι’ αυτό αφήστε το πληκτρολόγιο και βγείτε για δουλειά. Όποια δουλειά. Δουλέψτε με πείσμα και μέθοδο όπως έκανε αυτός και θα προκόψετε κι εσείς.

    1. Συμφωνώ σε όλα αγαπητέ.θα προσέθετα μόνο το επίθετο “τίμια” πριν από τη λέξη ” δουλειά”.Γιατί κ τον Ρουπακιά αν ρωτήσεις θα σου πει ότι ήταν εργαζόμενος στην οργάνωση.

    2. Σωστά όλα αυτά! Όμως αυτός δε βγήκε τόσο
      καιρό να ταχθεί κατά του ρατσισμού.Το έκανε
      όλως τυχαίως μόνο τώρα για να υποστηρίξει
      ενα μαύρο pornostar και να ταχθεί έτσι στο
      πλευρό των πληρωμένων αντι- ρατσιστικών
      σκουπιδιών του soros.Γι αυτό άσε τα “φτάνει
      πια”και πάρε “τη μπανάνα σου και στο κλουβί
      σου”.Θα μας πεις εσύ ότι έμεις ζηλεύουμε τη
      δόξα ενός σκυλαραπα!!!
      Και τέλος θα σου αφιερώνω μια φράση για να
      τη θυμάσαι για πάντα:
      “Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου
      χαλας”.
      Υ.Γ.Εγω πάντως μέχρι τώρα τον έβλεπα με
      συμπάθεια.Μετα τη συγκεκριμένη δήλωση
      του τον διέγραψα απ’ το σκληρό.

  11. Πάει και αυτό το οχυρό των αναρχοκομμουνιστών που έχουν παραμεινει πια μόνο στην Ελλάδα και στη Β. Κορέα.
    Ο Ζακ, ο Φλόυντ και τώρα ο Γιαννάκης.

  12. Σας γλενταει ο Γιάννης και πονατε Ναζηδες

  13. Μπορειτε να αλλαξετε καραμελα για παγκοσμιοποιηση κτλ ? Αφου εκ των πραγματων ,ολα ειναι παγκοσμιοποιημενα εδω και πολλα χρονια ,οχι τωρα . Η οικονομια ειναι παγκοσμοποιημενη ,οι μεταφορες το ιδιο , αεροπλανα πανε και ερχονται σε ολο τον κοσμο μεταφεροντας εκατομμυρια ανθρωπους απο εδω και απο εκει , ο αθλητισμος το ιδιο (ολυμπιακοι αγωνες , παγκοσμια πρωταθληματα ,) παντου υπαρχουν εισαγωγες και εξαγωγες , παντου υπαρχουν πολυεθνικες εταιριες που απασχολουν χιλιαδες κοσμο κτλ και ολα αυτα ειναι φυσικο να δημιουργουν συνθηκες πολυ -πολιτισμικοτητας . Ειναι αλλο πραγμα αν μερικα φυντανια κανουν παρανομες πραξεις ,για τους ξενους λεω. Αυτοι να συλληφθουν . Αυτην ειναι η φυσικη εξελιξη των κοινωνιων . Εσεις τι ονειρευεστε ? Κλειστα συνορα μονο για Ελληνες και να καλλιεργειτε το χωραφι σας ? Ακομη και η Βορειος κορεα παει να κανει ανοιγματα . Ωραια ας μου πει καποιος τι σημαινει παλιά τάξη πραγμάτων ρε παιδιά . ενα ,δυο ,τρία . Γιατι μπορει και εγω να κανω λαθος .

    1. Έτσι είναι φίλε.κ όλοι αυτοί που γράφουν φοράνε παγκοσμιοποιημενα nike, ονειρεύονται να οδηγούν παγκοσμιοποιημενες bmw, βλέπουν NBA κ παγκοσμιοποιημένο champion league, έχουν συνδρομή στο Netflix, όλοι με παγκοσμιοποιημενα smartphones, ολημερίς κ ολονυκτις σερφαρουν στο παγκοσμιοποιημένο ίντερνετ.κ εννοείται δεν έχαναν παιχνίδι της Εθνικής με τον Γιάννη. Α, μη ξεχάσω ότι πανηγύριζαν τα γκολ που έβαζαν οι έγχρωμοι παίκτες των ομάδων τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

  14. Ποιος τον χεζει τον αραπη,ουτε για το τσιρκο του κουλη δεν κανει.

  15. Έπιασε δουλειά το τσιράκι του Σόρος…εμ τσάμπα τον έκαναν πρώτη μούρη??? Πρέπει να ιδρώσει την νεοταξίτικη φανέλλα….

  16. Έξω τα λαθροπιθήκια από την Ελλάδα.
    BLACK CRIMES MATTER.

  17. Συγγνώμη παιδιά αλλά ο Μαυρογιάννης είναι δημιούργημα του star system.Πότε πήρε θέση για κάποιο Εθνικό Θέμα αφού αισθάνεται κ είναι όπως διατείνεται”ελλην”;

  18. Παλιά όσους μετείχαν της ελληνικής παιδείας τους έλεγαν ελληνιστές,όχι Έλληνες που προϋποθέτει γένος.

  19. τον καναμε μαγκα και μας γλενταει ριχτε του απαγορευση στη ελλαδα να παει στη ζιμπαμπουε με τους πιθηκους ετσι κι αλλιως εκει γενηθηκε τ ζωον

  20. ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ’ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ,ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ

  21. Η ΜΑΙΜΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΕΚΕΙ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ , ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ.

  22. Σαν αφρικανός που είναι υποστηρίζει τα μαύρα αδέρφια του. Το πρόβλημα το έχουν όσοι ( βάσει μόδας και συστημικής πλύσης εγκεφάλου) καταργούν φαύλα, τους νόμους της Φύσης. Τον βαφτίζουν Έλληνα αντικαθιστώντας το επί χιλιετίες “δίκαιο” του αίματος-φυλή με το δίκαιο του τόπου γέννησης. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι εάν γεννηθούμε στην Κίνα απο Ελληνες γονείς δεν θα γίνουμε ποτέ Κινέζοι κοντοί με σχιστά μάτια.Θα είμαστε πάντα, Έλληνες γεννημένοι στην Κίνα.

    1. Άμα γεννηθεί στην Κίνα, μεγαλώσει, μορφωθεί και ζήσει στην Κίνα, φυσικά θα είναι Κινέζος με ελληνική καταγωγή. Τα άλλα χαρακτηριστικά του δηλαδή αν θα είναι λευκός, κοντοστούπης σαν τον ΜΙχαλολιάκο, αράπης σαν τον Κασιδιάρη κτλ έχει να κάνει με τους γονείς του όχι με την χώρα.

      1. Ερε αμόρφωτο ζωον εννοεί για την ιθαγένεια

      2. Πανηλίθιε ποιος σου έμαθε αυτές τις βλακείες;
        Εμείς οι Έλληνες δημιουργήσαμε τον μεγαλύτερο πολιτισμό, επειδή ακριβώς είμεθα ανωτάτης ποιότητος φυλή.
        Οι νέγροι στην Αφρική είναι ένα καθυστερημένο υποείδος του Ηomo Sapiens. Πρωτόγονοι ανθρωποφάγοι με καθυστερημένα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για σαβούρα πάνω στην Γη.
        Τους μετέφεραν οι Ευρωπαίοι στην Αμερική για δούλους τελευταίας διαλογής.
        Οι φυλές είναι άνισες και μεις υπερήφανοι Έλληνες.

        1. μα εσυ Φουλη μου ντροπιαζεις το ελληνικο γενος. Παντα στο περιθωριο θα βρισκεσαι και το ξερεις, δε θελουμε πορωμενους τρελοναζηδες

  23. Στηριζουμε το Γιαννη γιατι μας κανει περήφανους, Μαυριζουμε ναζηδες και κουκουέδες, ειμαστε με την Ελλαδα

  24. Αν καί μου είναι αδιάφορος αυτός το τι πρεσβεύει,το μόνο πού έχω να πω είναι ότι τούτος είναι η σημαία των αριστερών φασισταριων (ελληναρα τον έλεγαν)και έσκιζαν τά ιμάτια τους, αλλά όταν ένας Έλληνας μιλούσε για την Ελλάδα τον χαρακτήριζαν φασίστα,αυτά προς υπενθύμιση κάποιων αριστερών φασισταριων.

  25. ειναι της μοδος να εισαι κατα του τραμπ…γινεσαι καλο παιδι της ΝΤΠ

  26. Γιατί διαρκώς θέλουμε από κάποιον να είναι Ο Κύριος Τέλειος;
    Γιατί μονίμως ψάχνουμε να βρούμε ψεγάδι σε όποιον έχει δώσει τα πάντα, όσα περισσότερα μπορεί;
    Γιατί ο καθένας μας δεν κάνει το 1/1000 από όσα έχει κάνει ο Γιάννης που τιμάει με κάθε ευκαιρία την Ελλάδα μας;

    Έλληνας είσαι είτε εξ’αίματος είτε εκ τής Παιδείας και τής αποδοχής των Νόμων και τού Πολιτισμού τού Έθνους..
    Ο πατέρας Αντετοκούμπο αγάπησε την Ελλάδα, σεβάστηκε τους Νόμους, έδωσε Ελληνικά Ορθόδοξα ονόματα στα παιδιά του και προσαρμόστηκε στην Ελληνική κοινωνία.

    Ο Γιάννης είναι Έλληνας.
    Με την ψυχή του.
    Απλώς, όταν ζεις στο εξωτερικό δεν έχεις πάντοτε επίγνωση του τι γίνεται εδώ….
    Μαθαίνεις, ενημερώνεσαι, αλλά δεν έχεις την επίγνωση.

    Ας αλλάξουμε νοοτροπία.

    1. ας δωσουν και σε μας οτι εδωσαν στον ελληνα σου γιαννη και οχι 1 αλλα 2 απο τα 1000 που εκανε θα κανουμε αλλα να μας πεις και ποια ειναι αυτα τα 1000 να διαλεξουμε μην κανουμε ολοι τα ιδια….επισης διαβασε ξανα τον πανυγηρικο του ισσοκρατη για να μην λες τετοιες μαλακιες και εκτιθεσαι ελληνας γεννιεσαι δεν γηνεσαι επισης δες ξανα τις συνεντευξης του να δεις που λεει οτι μολις κλεινει η πορτα του σπιτιου του δεν υπαρχει ελλαδα αλλα μονο νηγιρια και τελος πολυ που τον βοηθησαν πριν τον μαθουμε εγω και εσυ τον χαρακτηριζουν ως αχαρηστο

      1. Πλάκα δεν έχει ότι κάποιος υπερθεματιζει για το ελληνικό αίμα κ το ελληνικό πνεύμα παραπέμποντας και στην αρχαιοελληνική γραμματεία προς υποστήριξη των γραφομενων του, αλλά γνωρίζει ελληνική γραφή σε επίπεδο μεταναστη;

    2. Οντως πρεπει να αλλαξεις νοοτροπια, πρεπει να παψεις να υποστηριζεις τον Σορος . Αυτος ο αραπης θελει να καταστρεψει την χωρα που τον ταιζει που τον εκανε ανθρωπο και υποστηριζει τον Κλιντον ροκφελερ Σορος για να ξαναγινει δουλος , αυτη την φορα της παγκοσμιοποιησης

    3. Ο πατέρας τους ονόματι Τσαρλς και η μητέρα τους Βερόνικα ήσαν ήδη «χριστιανοί» προτεντεστάντες και είχαν ένα γυιό ονόματι Φράνσις, τον οποίο εγκατέλειψαν στην Νιγηρία για να έλθουν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας.
      Μιά γρηά βλεμμένη τους πήγε σε μία εκκλησία στα Σεπόλια, τους γνώρισε με τους εκεί παπάδες. Αυτοί άρχισαν να βαπτίζουν τα παιδιά, που γενοβολούσαν μετά το 1992.
      Το Γιάννης δεν είναι ελληνικό όνομα αλλά εβραϊκό, το Γιοχανάν, εξελληνισμένο σε Ιώαννης. Το Γιάννης προέρχεται από το ιταλικό θωπευτικό Τζιάννι κατάλοιπο της Ενετοκρατίας.

      1. Oι ναζηδες ανήκετε στo περιθωριο και το ξερετε, Δεν εχετε σχεση με την Ελλαδα και ειστε δαχτυλοδειχτουμενοι απ ολο το κοσμο

    4. Για πες μας, τί ακριβώς έπραξεν;
      (1) Εισήλθεν ως λαθρομετανάστης εν Ελλάδι,
      (2) Εμπορευόταν με λαθρεμπόριο, υπονομεύοντας την Ελληνικήν εθνικήν οικονομίαν, όπως καί τους Έλληνες εργαζομένους, ενώ το ίδιον ακριβώς έπραξαν καί οι λοιποί συγγενείς του,
      (3) Πολιτογραφήθηκε παρανόμως “πολίτης της Ελλάδος”,
      (4) Αρνήθηκε την υποχρέωσιν απάντων των πολιτογραφουμένων σε όλα τα κράτη, δηλαδή την ένοπλον θητείαν προς τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις,
      (5) Αρνήθηκε την υποχρέωσίν του ως αθλητής να προσφέρει τις αθλητικές υπηρεσίες του στην Εθνικήν Ελλάδος, προτάσσοντας τις υποχρεώσεις του προς την όποιαν ομάδα του,
      (6) Φοίτησε παρανόμως εντός των Ελληνικών κρατικών σχολείων,
      (7) Είναι φοροφυγάς επί μία ζωή προς την Ελλάδα.
      Καί με όλα αυτά εσύ τον υποστηρίζεις; Ντροπή σου.-

  27. Τον αραπη κιαν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας. Κολητος του Κλιντον , κανει αγωνα υπερ του Σορος.

  28. Τον αραπη κιαν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας.

  29. Ρατσισμός είναι να λες τον Αφρικανό Έλληνα…

  30. Σαν πραγματικος Αφρο-Αμερικανος….δικαιωμα του να κανει οτι θελει….
    Και να κοιταξουν να δουνε τι θα κανουνε, με την Μεγαλυτερη ΤΡΩΓΛΗ στον πλανητη (δηλ. την Αμερικη)….
    Γιατι δεν τους βλεπω….ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ….στην “μεγαλη”…. χωρα της…. “ελευθεριας”….
    Βηχεις…και βρισκεσαι… με ενα παλουκι…στον..κ*λο….

    Και, στην τελικη….καλα να παθουν…..
    Την Ελλαδιτσα μας…την εχουνε….ξεσκισει…..

    Μην λυπαστε κανενα….

  31. ΠΡΑΞΕΙΣ 13:1 ΚΑΙ στην Αντιόχεια, μέσα στην υπάρχουσα εκκλησία, υπήρχαν μερικοί προφήτες και δάσκαλοι, ο Βαρνάβας και ο Συμεών, που αποκαλείτο ΝΙΓΕΡ, και ο Λούκιος ο Κυρηναίος, και ο Μαναήν, που συναναστράφηκε μαζί με τον τετράρχη Ηρώδη, και ο Σαύλος.
    Νίγερ
    Niger
    neeg’-er
    Of Latin origin; black; Niger, a Christian: – Niger.

    1. Αγαπητέ ευσεβή μελετητή θεοπνευστων κειμένων, σου έχουν ξεφύγει τέσσερα Ευαγγέλια που μιλούν για αγαπη.

      1. ΑΜΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ 4 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Θ’ΑΥΤΟΚΤΟΥΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ…ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΓΕΡΣ…ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ!

  32. Προσφατα ειδα το ντοκι ο τελευταιος χορος και ρωτανε τον ενα και μοναδικο Μιχαηλ Τζορταν γιατι δεν συμπαρασταθηκε σε εναν μαυρο γερουσιαστη Χάρβεϊ Γκαντ που κατεβαινε σε εκλογεσ και η απαντηση του ηταν . «Δε θεωρούσα ποτέ τον εαυτό μου ακτιβιστή, αλλά μπασκετμπολίστα. Κι αν αυτό είναι εγωιστικό, το δέχομαι .Τι να λεμε ο ανθρωποσ ηταν σε αλλο επιπεδο σιγα μην ασχολειται με μπουρδες

    1. O Jordan μόλις χθες έκανε τη μεγαλύτερη δωρεά που υπάρχει αξίας 100 εκατομμυρίων (!) στο μαύρο κίνημα των Black Lives Matter. Βρες κάνα άλλο σκατόψυχο ρατσισταριό να ταυτιστείς κακομοίρη γιατί ο μεγάλος Michael Jordan μόλις σε τελείωσε.

      1. Σκατοψυχε εδω μιλαμε οταν επαιζε μπασκετ και ηταν 100 % εκει παλιο φασιστα που κανεισ και επιθεση χωρισ να καταλαβαινεισ τι γραφω βγαλε τισ παρωπιδες και δες την αληθεια καταματα

      2. Η αναφορα γινεται οταν ηταν ενεργος μπασκεπολιστας αλλα αφου εισαι φασιστας με παρωπιδες δεν καταλαβαινεις τι γραφει ο αλλος και ουτε αντιλαμβανεσαι ουγκανε

  33. ας παει να κανει change την αφρικη ο παρλαπιππας

  34. ΚΑΛΆ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΌΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΗΔΙΑΣΕΙΣ, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ

  35. Μόνο του χαζοβιόλη του Ελληνα άμα δει κανένα ξένο ,του τρεχουν τα σάλια.Αν ήταν δικός μας θα βγάζανε πάνω του χολή

  36. Κοίτα να αλλάξεις την αληθινή σου πατρίδα στην αφρικη… Και μετά αλλάζεις και την Αμερική προς το καλύτερο….

  37. Κάποιοι έχουν πρόβλημα με το μαύρο χρώμα του δέρματος , γιατί στο μαύρο χρωμα δεν φαίνεται καλά το τατουάζ της σβάστικας.ενω στο λευκό δερματακι αστράφτει σαν το φως του Απόλλωνα.Τι; Δεν είναι σβάστικα, αλλά μαίανδρος? Ο,τι πείτε παιδιά.. ή μάλλον ο,τι πει η οργάνωση..

    1. Χαχαχαχαχαχα… αν και δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους περιγραφές, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν όντως από τις πιό ομορφες που έχω διαβάσει!!! Εξαιρετικά όμορφα στοχευμένη περιγραφή της αλήθειας των υποκριτών της Χ.Α… Εύγε!

      1. δεν καταλαβαινω γιατι παντα ανακατευετε την ΧΑ σε ολα δεν εχετε καθολου επιχειρηματα για αλλα πραγματα ας πουμε που γεμισαν την χωρα οι δηθεν μη φασιστες με ολους τους βρωμιαρηδες του περιθωριου του κοσμου με αυτο δεν ασχολειστε αλλα σε ολα την ΧΑ ανακατευετε και στι φιναλε φωναξε για τιποτα αλλο ο νιγηριανος οχι βεβαια ειδε το μπουγιο και μπηκε και αυτος στον οχλο

        1. Μόνος σου έδωσες την απάντηση αγαπητέ.εγινε Έλληνας σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους, αγαπά την Ελλάδα, νιώθει ευγνωμοσύνη για τους Έλληνες που στάθηκαν στους γονείς του, είναι χριστιανός ορθόδοξος, δείχνει σεβασμό στη σημαία ( μη υπογράφοντας αυτόγραφα πάνω στο πανί της γαλανόλευκης καθώς όπως είπε είναι ιερή), μιλά ελληνικά καλύτερα από πολλά εξ αίματος ελληνόπουλα, αλλά για σένα δεν είναι αυτά αρκετά καθώς όπως είπες είναι Νιγηριανός.ποτε δεν θα δεις κάτι άλλο πάνω σε αυτόν πέρα από το χρώμα του.γιατι? Γιατί σε έχουν μάθει να μισείς κάθε τι που δεν είναι ελληνικο.αυτος έχει μάθει να αγαπά Ελλάδα. κ μάντεψε ποιος σε έμαθε να μισείς..

          1. φιλε μου ο ιδιος λεει με καμαρι οτι ειναι νιγηριανος δεν το λεω εγω και να χεσω αυτην την νομοθεσια που εκανε τον καθε ξενο στα χαρτια ελληνα. ελληνας γενεσιαι δεν γινεσαι

        2. Γιά όλους και γιά όλα υπάρχουν αντιστοίχως επιχειρήματα βρωμιάς και δυσωδίας… γιά την ΧΑ όμως που ανέφερες, είναι αδιανόητο να μας το παίζουν πατριώτες και εθνικόφρονες, ενώ πιστεύουν και στηριζουν τη ναζιστική-χιτλερική ιδεολογία, που τόσα άθλια και εγκληματικα έκανε στην Ελλάδα και τους Έλληνες! Οι Έλληνες λοιπόν, έχουμε αποτάξει μιά γιά πάντα τέτοιες εγκληματικές ιδεολογίες και κάθε προσπάθεια κάποιων να τις επαναφέρουν στο προσκήνιο είναι γιά να μας γυρίζει τα άντερα! Πόσο μάλλον, όταν η προσπάθεια αυτή, γίνετε με ελεϊνά υποκριτικούς τρόπους, όπως η ΧΑ και τα στελέχη αυτής, που καταδυναστεύουν τα πιστεύω μας γιά την πατρίδα και το Έθνος, με γελοίους τρόπους… αν έχουν έστω το σθένος και το πολιτικό παράστημα, ας παραδεχθούν,
          ή να αρνηθουν τις αλήθειες τους και να αφήσουν τα μισόλογα και τις συγκαλυμμένες πρακτικές τους. Όντως όμως, θα ήθελα να ήξερα, ΑΝ κάποια έστω στιγμή κάποια από αυτά τα καλόπαιδα της Χ.Α. εβρισκε το θαρρος και μας έλεγε ότι η ιδεολογία τους είναι ο ναζισμός-χιτλερισμός, πόσοι από εδώ που τους θεωρείτε πατριώτες, Εθνικιστές, γνήσιους Έλληνες, θα τους ψηφίζατε;;;
          Ευελπιστώ λοιπόν να κατάλαβες αγαπητέ bill, γιατί κάποιοι λίγο περισσότερο σκεπτόμενοι, ανακατεύουμε τις Χρυσές Αυγές στα σχόλια μας! Aν όχι, λυπάμε!!!

          1. πετρακη δες ποιοι προσκυνουν στα τεσσερα τους απογονους των ναζιστων. βεβαια ειναι και οι σημερινοι απογονοι των τοτε συνεργατων των ναζι . εγω αυτους βλεπω που κανουν τις κοτες στους συνχγρονους γερμανους ναζι γιατι το ιδιο ειναι και σημερα οι γερμανοι

    2. Ρε φίλε μη μας σκοτίζεις το λούτσο με τη Χρυσή Αυγή. Εσύ πρέπει να ασχολείσαι πιο πολύ με τη Χ.Α και απο τους Χρυσαυγίτες. Κούρασες! Πες κάτι σοβαρό. Δώσε ένα επιχείρημα… Τι διάολο; Μια κασσέτα έχεις μόνο και παίζει συνέχεια;

  38. Ευτυχώς ξεκουμπίστηκε όλο το πιθηκόσογο από εδώ

  39. ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΣ ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ
    ΟΥΣΤ ΕΡΠΕΤΑ

  40. Ο/Η Μπράβο Γιάννη. Κάνε τους σκατόψυχους να βγάζουν καπνούς λέει:

    Ωχ θα είδε τον παιδαρά τον Γιάνναρο ο κλασομπανιέρας ο Τραμπ και θα χώθηκε στο καταφύγιο πάλι χαχαχαχαχ

  41. Δεν υπάρχει κανένας λαός νιγηριανών. Αυτά τα κράτη κατασκευάσθηκαν από τους Άγγλους και Γάλλους, όταν λόγω παρακμής τους, απεχώρησαν από την Αφρική. Οι ονομασίες Νιγηρία κ Νίγηρ προέρχονται από τον ποταμό Νίγηρα, που ονομάσθηκε έτσι από τους Ευρωπαίους λόγω των σκοτεινής αποχρώσεως των νερών του. Νiger στην λατινική ο μαύρος, ο μέλας.
    Στην Νιγηρία των 250 φυλών πολυπληθέστερη αυτή των Φουλάνι,που ζει σε 13 διαφορετικά κράτη, λόγω του νομαδικού της βίου.

    1. Άρα με τη λογική σου δεν υπάρχει κανένας λαός Ελλήνων αφού προέρχονται από διαφορετικές φυλές (φύλλα) τους Δωριείς, Ίωνες κτλ. Και στην περίπτωση των Ελλήνων είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα γιατί τουλάχιστον οι Νιγηριανοί προέρχονται από την ίδια περιοχή γεωγραφικά ενώ τα διάφορα φύλλα των Ελλήνων κατέβηκαν στον ελλαδικό χώρο προερχόμενα από τους ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ πρωτέλληνες ως επί το πλείστον.

  42. Αν εινσι τοσο πονόψυχος ας δώσει μερικά εκατομμύρια στους φτωχούς αραπηδες. Τι ? Όχι ?.?.?

    1. Μεγάλος πονοψυχος,μοίρασε νεράκι με όλο του το σόι ,τα εκατομμύρια του είναι για την τσέπη υου

  43. Ο εκατομμυριούχος Νιγηριανός διαμαρτύρεται για το… ρατσισμό! Θέλει και αλλαγή! Δεν τον στέλνουν στη Νιγηρία να δει αλλαγή;

  44. Μπράβο Γιάννη κάνε τους Ναζηδες να σκουζουν

  45. Eλληνες ειναι τα παιδια μου που βλεπουν καθε τοσο τους “300”…….
    τον “γιαννη” ποιος τον εκανε Ελληνα???? ο πατερας του ο Νιγηριανος?????

  46. Oι γονείς των 4 ατεντοκουνμπο εισέβαλαν στην Ελλάδα το 1991 από Έβρο. Το έχει πει ο πατέρας τους.
    ήλθαν για να καλοπεράσουν

    1. και οι ελληνες μεταναστες γιατι ειχαν παει εξωτερικο, για να κακοπερασουν?

      1. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων μεταναστών, είχαν μεταναστεύσει νόμιμα.

        1. δηλαδή τους νομιμους μαυρους τους αποδεχεσαι? αυτοι δεν είναι κατώτεροι?

  47. θα πήγε να κλείσει καμία ‘δουλίτσα’ με καμιά ΜΚΟ το αρπακτικό…

  48. Ηρθε εδω οικογενιακως λαθραιοι, η ελληνικη Μπανανια που μειραζε επι Τσιπρα αφειδως ιθαγενειες, τοτς εκανε Ελληνες και με το πολυτιμο Ελληνικο διαβατηριο πηγε στην Αμερικη και εκανε οτι εκανε, μεγια του και χαρα του!!!!!!! Δεν ειδαμε εδω ομως με καποια ντουντουκα να διαμαρτυρηθει για δολοφονιες αθωων απο λαθροσκουπιδια!!!!!!! Μονο ο πραγματι, αδικος θανατος του Φλοιντ τον ενοχλησε;;;;;;;;

    1. o Σαμαρας τον δεχτηκε στο Μαξιμου….επισημως

  49. Οικογένεια λαθρομεταναστών ήταν .Οι πουλημένοι τους κανανε Έλληνες !Ουστ !

  50. Τί έκανες «Γιαννάκη» για τα πατριωτάκια σου στην Αφρική;
    Άσε μας μωρέ «Ελυναρά».
    Είμαι από τις λίγες που δεν σε πήγαινα και με χαρακτήριζαν ρατσίστρια

Comments are closed.