Αεροσυνοδός αποκαλύπτει την καλύτερη θέση να κάθεσαι στο αεροπλάνο [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΣΔΣΔΣ

Σύμφωνα με μια αεροσυνοδό που είναι viral στα social media, το νούμερο της θέσης σας στο αεροπλάνο είναι αρκετό για να σας φτιάξει ή να σας καταστρέψει την ταξιδιωτική εμπειρία σας.
Κι ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το σημαντικότερο σε μια θέση στο αεροπλάνο είναι ο χώρος για τα πόδια, η αεροσυνοδός και TikToker Σάντρα Τζίνι Κβον λέει πως κι άλλοι παράγοντες παίζουν σπουδαίο ρόλο.
Αμέσως – αμέσως, η αεροσυνοδός απέκλεισε τις μεσαίες θέσεις για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς δεν θέλει να στριμώχνεται ανάμεσα σε δυο άλλους ταξιδιώτες, εάν μπορεί να το αποφύγει.
Από το παιχνίδι για την καλύτερη θέση στο αεροπλάνο βγαίνουν και οι πίσω θέσεις, μιας και συχνά αρκετές από αυτές δεν έχουν τη δυνατότητα της ανάκλισης.

Όμως, σύμφωνα με την αεροσυνοδό και οι θέσεις στο παράθυρο δεν είναι οι καλύτερες θέσεις στο αεροπλάνο, αφού για να σηκωθείς θα πρέπει να ρωτήσεις τους διπλανούς σου.

Κι ενώ πολλοί προτιμούν τις θέσεις δίπλα στην έξοδο κινδύνου, χάρη στον περισσότερο χώρο που προσφέρουν για τα πόδια του επιβάτη, δεν υπάρχει θέση για τις χειραποσκευές σου εκεί.
Όπως αναφέρει η αεροσυνοδός, οι μπροστά θέσεις στα αεροπλάνα γεμίζουν πρώτες, εξαιτίας της ανάγκης για σωστή κατανομή βάρους στο αεροσκάφος.
Κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να έχεις δίπλα σου άδειο κάθισμα αυξάνονται όταν κάνεις κράτηση για να κάτσεις σε μια πιο πίσω σειρά.
Αλλά μην το παρακάνεις, γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κάτσεις τελικά κοντά στις τουαλέτες που βρωμάνε απαίσια, σύμφωνα με την αεροσυνοδό.
Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπόψη, η αεροσυνοδός υποδεικνύει ότι οι καλύτερες θέσεις για να κάτσει κανείς σε ένα αεροπλάνο είναι οι καρέκλες στον διάδρομο, στις μπροστά σειρές του πίσω τμήματος του αεροπλάνου, περίπου 5 σειρές καθισμάτων από τις τουαλέτες.
Σύμφωνα όμως με τη αεροσυνοδό, συχνά στις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους η επιλογή καθίσματος συνεπάγεται έξτρα χρέωση, οπότε θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν όντως αξίζει τα παραπάνω λεφτά.
Δείτε το βίντεο:

 

@jeenie.weenie #cabincrewlife

♬ Original sound – Sandra Jeenie Kwon

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: