Αεροπορική έκανε προσφορά για το… πουθενά και ξεπούλησε [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
StarLux09

Μία προσφορά για πτήση χωρίς κανένα… προορισμό έκανε πριν από λίγες μέρες μία αεροπορική εταιρεία, προσφέροντας την ευκαιρία στους πελάτες της να απολαύσουν ένα τρίωρο ταξίδι στον… αέρα και επιστροφή στην… βάση. Μάλιστα, το κάθε εισιτήριο είχε κόστος 160 δολαρίων και οι πελάτες ανταποκρίθηκαν άμεσα… κάνοντας «sold out».

Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία «StarLux» από την Ταϊβάν έβγαλε μία ασυνήθιστη προσφορά το πρωί της Πέμπτης 6 Αυγούστου. Η προσφορά αφορούσε ένα τρίωρο ταξίδι στο… πουθενά, καθώς το αεροπλάνο θα απογειωνόταν από το αεροδρόμιο Ταογιουάν και θα προσγειωνόταν στο ίδιο… σημείο.

Μάλιστα, το ταξίδι είχε προγραμματιστεί για το επόμενο πρωί και οι πελάτες έσπευσαν να… εξαφανίσουν τα εισιτήρια και να απολαύσουν μία μοναδική διαδρομή. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το ταξίδι πραγματοποιήθηκε χωρίς στάσεις και το αεροπλάνο πετούσε σε χαμηλότερο υψόμετρο, σε σχέση με τις κανονικές πτήσεις.

Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος… προκάλεσε σκέψεις στους ιδιοκτήτες της εταιρείας για να κάνουν ανάλογα ταξίδια και στο μέλλον, καθώς υπάρχει αυξημένη ζήτηση. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εταιρεία από την Ταϊβάν κάνει ανάλογη προσφορά.

StarLux02 StarLux04 StarLux05 StarLux08 StarLux10 StarLux07 StarLux06 StarLux09 StarLux11 StarLux03

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: