Αεροδρόμιο Ντουμπάι: Προσπάθειες να απεγκλωβιστούν χιλιάδες επιβάτες – Αρχίζουν οι πρώτες πτήσεις

Κοινοποίηση:
Aerodromio

Xάος εξακολουθεί να επικρατείς στο πλημμυρισμένο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, το δεύτερο πιο πολυσύχναστο στον κόσμο

Eδώ και δύο ημέρες το αεροδρόμιο του Ντουμπάι σταμάτησε την λειτουργία του λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας και των πλημμυρών που έπληξαν το Εμιράτο.

Την Τετάρτη, περίπου 300 πτήσεις ακυρώθηκαν και εκατοντάδες άλλες καθυστέρησαν αλλά παρόλα αυτά ο κόσμος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να φτάσει στο αεροδρόμιο – οι γύρω δρόμοι παραμένουν αποκλεισμένοι λόγω του συνωστισμού.

Ωστόσο, καθώς οι καταιγίδες υποχωρούν, το αεροδρόμιο επιχειρεί σήμερα να ξανανοίξει και να απεγκλωβιστούν χιλιάδες επιβάτες που παραμένουν καθηλωμένοι στο έδαφος.

Ορισμένες εισερχόμενες πτήσεις ξεκίνησαν ξανά σήμερα στον τερματικό σταθμό 1, που χρησιμοποιείται από ξένους αερομεταφορείς.

Λίγο αργότερα, οι αρχές του αεροδρομίου ανακοίνωσαν ότι άνοιξε το check-in στον τερματικό σταθμό 3 για την Emirates – τον μεγαλύτερο αερομεταφορέα στο αεροδρόμιο – και τις πτήσεις της flydubai.

Ωστόσο, προειδοποίησαν ότι θα υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις και απηύθυναν έκκληση στον κόσμο να έρθει στο αεροδρόμιο μόνο εάν έχουν επιβεβαιωμένες κρατήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response