Αδιανόητο! Χανιώτισσα μάνα, έκλεισε το παιδί της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου λόγω… κορωνοϊού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
2019_kia_forte-696x392

Το περιστατικό που δεν το χωρά το ανθρώπινο μυαλό, συνέβη στα Χανιά, όταν μια γυναίκα 53 ετών – η οποία συνελήφθη – είχε στο αυτοκίνητο της τον 10χρονο γιο της ενώ το 6χρονο κοριτσάκι της, το έκλεισε στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, για να αποφύγει πιθανό έλεγχο της Αστυνομίας για τον κορωνοϊό!

Το περιστατικό, όπως μετέδωσε η Ευτυχία Πενταράκη, έγινε αντιληπτό από κάποιον πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές και λίγη ώρα αργότερα το όχημα εντοπίστηκε και η επιπόλαιη μητέρα αντιμετωπίζει πλέον σοβαρές κατηγορίες και πέραν αυτών που άπτονται από τους περιορισμούς που έχουν τεθεί από την γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η 53χρονη που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του ανήλικου παιδιού της, λειτούργησε προφανώς υπό το κράτος του πανικού,  αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απαράδεκτη πράξη της.

Δείτε ΕΔΩ τι ακριβώς είπε στο μεσημβρινό δελτίο του OPEN η Ευτυχία Πενταράκη 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τι λες μωρή τρύπια? Ψηφίζω πάνω απο 20 χρόνιακαι δεν ψήφισα ποτέ εβραίους,τεμπέλιδες,απάτριδες και κομμουνιστές.Πες κι εσυ αν μπορείς το ίδιο όπως οι πιο πολλοί που ρίχνατε πασοκ,νδ,κκε,σύριζα και τώρα είστε στο κλαψομούνιασμα και στο βόλεμα του δημοσίου.

  2. Προχτες στα Χανια πρωτη μερα μετρων πηγε καλα, την επομενη μερα χαλαρωσαμε, ειχε και ηλιο κ βγηκαν ολοι για σουλατσο χαβαλε και ωχαδερφισμο. Τα βοδια οι μπουνταλαδες βουρ στα σουπερμαρκετ να φανε να ντιρλικωσουν, ολες τις μλκιες εδω στα χανια τις βλεπεις,ειδικα τωρα με τον ιο.

  3. Κλασικοί ψηφοφόροι των εβραιομασόνων βενιζελομητσοτάκιδων.

  4. ΕΔΩ Η ΑΛΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΙΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΙΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΡΠΑΓΚΑΖ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΤΟΙΑ…….ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩ……..

    1. Σιγά μην κρατούσαν την Χανιώτισσα μέσα εσώκλειστη(!) τα μέτρα του κορωνοϊού! Και σε μπουκάλι να την βάλεις θα βρεί τρόπο να ..ξεγλυστρήσει! Αν δεν έβαλε σε κίνδυνο την ζωή του παιδιού της..την παραδέχομαι!!!

      1. Σώπα μωρή κατρουλού που την παραδέχεσαι, το μπουκάλι γλίστρησε το μόνη σου ξέρεις

      2. Εσύ τώρα έχεις και δικαίωμα ψήφου;Η μ@λ@κια της χειραφέτησης σας έχει κάψει τον εγκέφαλο…

Comments are closed.