Αγωγή κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας κατέθεσε ο Γιάννης Λαγός – Της ζητάει 100.000 ευρώ – Την κατέθεσε ο Κώστας Πλεύρης!

Κοινοποίηση:
λαγος

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, κατέθεσε, μέσω του δικηγόρου του, Κώστα Πλεύρη αγωγή σε βάρος της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.


Ο Γιάννης Λαγός ζητάει ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ποσό των 100.000 ευρώ.
Ο λόγος της αγωγής εδράζεται σε δήλωση που έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την ημέρα έκδοσης της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή.

Με την αγωγή, την οποία κατέθεσε ο δικηγόρος του Κώστας Πλεύρης, ο κ.Λαγός ζητά το ποσό των 100.000 ευρώ νομιμότοκα επειδή  η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσέβαλε, μεταξύ άλλων, το τεκμήριο της αθωότητάς του, την προσωπικότητά του, το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού του και «με την απαράδεκτη στάση της και τις ακόμα πιο απαράδεκτες δηλώσεις της επηρέασε το Εφετείο» στο οποίο θα εκδικαστεί η έφεσή του.

«Προκαλεί, δε, ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι μια πρώην δικαστικός προέβη σε αυτές τις εξωφρενικές δηλώσεις αλλά και στον σχολιασμό δικαστικής απόφασης, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο και παράνομο», υποστηρίζεται μεταξύ άλλων στην αγωγή.

Επιπλέον, αναφέρει πως η δήλωση της κυρίας Σακελλαρόπουλου τον θίγει διότι τον χαρακτηρίζει «αντιδημοκράτη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ…
    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΖΗΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΡΥΠΤΟΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ..
    ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΗ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΑΤΗ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

  2. Το πιο σάπιο σύστημα είναι αυτή η Δημοκρατία που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Επιλεκτική, ανθελληνική, άναρχη, και φασιστική… Όποιος αντιστέκεται θεωρείται αντιδημοκρατικος. Οφείλουμε όλοι να αντισταθούμε διότι απλά είναι χρέος προς τους προγόνους που μας χάρισαν την πατρίδα και τους απογόνους μας που θα την κληρονομήσουν. …

  3. Γλέντα τους Γιάνναρε. Θα σε βλέπουν στον ύπνο τους και θα πετάγονται. Και τα καλύτερα έρχονται…

  4. Λαγινα γυρνα πισω, σε περιμενουν οι φιλοι σου οι πακηδες στη φυλακη αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

  5. εγώ θα θιγόμουν αν με έλεγε δημοκράτη.. κάτι δηλ. σαν κλέφτη ή πολιτικό αρουραίο της μεταπολίτευσης

  6. Είναι ο μόνος που τα έχει βάλει με όλους τους εθνοπροδωτες . Είναι ο μόνος που μιλάει για ένωση όλων των Πατριωτικών δυνάμεων. Είναι ο μόνος που αξίζει να λέγεται Έλληνας!!!!!

  7. Λυπήθηκα πολύ τον Ηλία τον άκουσα στο βίντεο που είχατε ανεβάσει εχτές και αισθάνθηκα από τον τόνο της φωνής του την κατάθλιψη και την δυστυχία του!!

  8. Ευγε σου.Δωσε πόνο στα τσουτσεκια. Ευγε επίσης στον Κωστα Πλευρη. Γα…σι και ξύλο

  9. Πλεύρης-Λαγός γλεντάνε την Μασονική Δημοκρατία της Ελλάδος.

  10. Είναι ο μόνος που στέκεται όρθιος μαζί με τους ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της ΕΛΑΣΥΝ! Όποιος από τους Έλληνες Πατριώτες ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ θέλουν πραγματικά να υπάρχει Ελλάδα και Έλληνες στα επόμενα χρόνια, θα πρέπει να Συστρατευθούν μαζί! Εθνική Ενότητα και Εθνική Αφύπνιση με αντίσταση στα Εθνοκτόνα σχέδια των Κυβερνητικών υπαλληλίσκων του Σόρος είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΈΝΗ!

  11. Επιτέλους κάποιος που πράττει τα αυτονόητα. Όλοι αυτοί που ψήφισαν μνημόνια προδοσία Μακεδονίας έχουν αμπαροσει τον κόσμο μέσα για να επιφέρουν το χάραγμα .όλοι αυτοί πρέπει να δικαστούν. Συντασομαι μαζί με τον Γιάννη Λαγό. Άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων εθνικιστών

  12. Ο Ιωάννης Λαγός έκανε τα αυτονόητα . Έκανε αυτό έπρεπε να κάνουν άλλοι από την αρχή. Στήσανε μια δική χωρίς να υπάρχει δικαίοσυνη. Όταν οι πολιτικοι κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας έγινε πολιτικοποίηση ο Ιωάννης Λαγός έπραξε τα δέοντα. Θέλανε χαλαρό κοινοβούλιο για να επιφέρουν Τούρκο- Ισραήλινη κατοχή. Τέλος ο μόνος που εργάζεται για τα συμφέροντα του Ελληνισμού την ώρα που οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές ψήφισαν νέο σχέδιο Ανάν. Ιωάννη Λαγε είμαστε υπερήφανοι Έλληνες πατριώτες και στεκόμαστε στο πλευρό σου.ολοι οι Έλληνες πρέπει να γίνουμε μια γροθιά σε αυτά που μας φέρνουν οι τύραννοι.

  13. Κάποιοι φυλάκισαν τους μόνους που αντιστέκονταν με τα οποία λάθη τους. Τώρα στην βουλή δεν υπάρχει κανείς να αντιδράσει.Ο θεός να δίνει δύναμη στον Ιωάννη Λαγο

  14. Ο Ιωάννης Λαγός ο μόνος πολιτικός που μάχεται για Ελλάδα και θεό. Είναι ο μόνος που δεν ψήφισε προχθές το νέο σχέδιο Ανάν και την Αοζ Τουρκία Κύπρου. Όλοι οι υπόλοιποι ψήφισαν. Γιάννη είμαστε μαζί σου για την απελευθέρωση των αθώων που είναι φυλακή γιατί το πρόσταξε το εβραϊκό λόμπι

  15. Εύγε στον Ιωάννη Λαγο που ξεμπροστιαζει του Τύραννους της νέας τάξης.Οσο για κάποιους που λένε περί ναζισμού να μην μιλάνε.Εσεις είστε με το 4 Ράιχ και την Μέρκελ.

  16. ελα πίσω ναζιστόγυφτα, θα σε στείλουμε στον τούρκο που αγαπάει τους ναζι. θα σε φτιάξει καλά

  17. “Αντιδημοκράτης ” γίνεσαι όταν υπάρχει Δημοκρατία.

  18. Καλά, μόνο σε αυτήν έκανε; στους υπόλοιπους κόπρους γιατί όχι; βεβαία, από τα Ελληνικά δικαστήρια δεν θα δικαιωθεί, αλλά πεθαίνω από περιέργεια τι θα γράψουν στο σκεπτικό τους οι δικαστάδες!!!

  19. κυρία Σακελλαροπούλου το να δηλώνει κάποιος αντιδημοκράτης (όπως εγώ) θα πρέπει να σας προβληματίζει και να έρχεστε σε διάλογο να αντικρούσετε τις απόψεις και τις γνώμες του για το πολίτευμα, και προπάντων να σκεφτείτε γιατί ένας άνθρωπος έγινε εν καιρό αντιδημοκράτης, γιατί δεν μπορει να γεννήθηκε έτσι… κάτι τον προκάλεσε.

Comments are closed.