Αγρότες: «Δεν προσερχόμαστε στον διάλογο για φωτογραφία και καφέ με τον Πρωθυπουργό»

Κοινοποίηση:
agrotes

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα οι αγρότες, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνάντησή των 15 εκπροσώπων τους με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με ελληνικές σημαίες και κορναρίσματα τα τρακτέρ μπήκαν στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, όπου τους υποδέχτηκε πλήθος κόσμου.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι του μπλόκου Ε65, από την Καρδίτσα και τα Φάρσαλα, έχυσαν γάλα πάνω σε ζωοτροφές, διαμαρτυρόμενοι για το κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές διάθεσης των προϊόντων τους.

«Απαιτούμε άμεση λύση, δεν προσερχόμαστε στον διάλογο για φωτογραφία με τον πρωθυπουργό και καφέ», λέει αγρότης στην ΕΡΤ.

«Όλοι προσβλέπουμε στην αυριανή συνάντηση. Πιστεύουμε ότι θα γίνει μέσα σε κλίμα διαλόγου και κατανόησης. Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα ξύσουμε τον πάτο του βαρελιού, αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε περισσότερο είναι από το υστέρημα συνολικότερα των Ελλήνων πολιτών και της οικονομίας μας», δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης,

Συμβολική συγκέντρωση στο τελωνείο των Ευζώνων πραγματοποιούν οι αγρότες Παιονίας και Κιλκίς, διαμαρτυρόμενοι όπως υποστηρίζουν για τις αθρόες και ανεξέλεγκτες εισαγωγές προϊόντων.

Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα με ζεστές τις μηχανές τους και διαμηνύουν ότι αν δεν δοθούν λύσεις και δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με πιο δυναμικές δράσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: