Αγνοείται γνωστή ηθοποιός της σειράς Glee! Θεωρείται νεκρή

Κοινοποίηση:
Naya-Rivera

Νεκρή θεωρείται η ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς Glee, Νάγια Ριβέρα, καθώς ο 4χρονος γιος της βρέθηκε μόνος του σε μια βάρκα στη λίμνη Πίρου της Καλιφόρνιας χθες.

Η αστυνομία της Κομητείας Βεντούρα σε δελτίο Τύπου αναφέρει ότι αναζητούν ένα υποτιθέμενο θύμα πνιγμού, αφού απάντησαν σε μια αναφορά ενός αγοριού που έμεινε μόνο του σε μια βάρκα περίπου στις 4:48 μ.μ. χθες.

Η 33χρονη είχε βγει για βαρκάδα με τον γιο της στη λίμνη Πίρου, δήλωσε ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της κομητείας Βεντούρα, Έρικ Μπουσκόβ. Η ηθοποιός νοίκιασε ένα σκάφος περίπου στη μία το μεσημέρι, είπε, και τρεις ώρες αργότερα, οι Αρχές βρήκαν τον γιο της να κοιμάται μόνο του στο σκάφος. Το παιδί είπε στους αξιωματούχους πως είχαν πάει για κολύμπι, αλλά η μητέρα του δεν επέστρεψε ποτέ, ανέφερε ο Μπουσκόβ.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα, η ηθοποιός και ο γιος της κολυμπούσαν, με τον 4χρονο να φορά σωσίβιο και την ίδια όχι. Ο γιος της Ριβέρα, πατέρας του οποίου είναι ο ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ, δεν φέρεται να έχει τραυματιστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: