Αγγλία: Ταξίδεψε ως την Αριζόνα για να παντρευτεί έναν θανατοποινίτη

Κοινοποίηση:
5-11

Βρετανίδα είπε στους γονείς της πως πάει στη Disney World εκείνη όμως είχε σκοπό να παντρευτεί τον 35χρονο θανατοποινίτη, Manuel Ovante Jr που είχε γνωρίσει μέσω αλληλογραφίας.

Η Rebecca Short μία μέρα ανακοίνωσε στους γονείς της πως πάει ταξίδι για να επισκεφτεί τη Disney World, ωστόσο ο πραγματικός σκοπός του ταξιδιού της ήταν για να παντρευτεί τον 35χρονο  Manuel Ovante Jr, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε θάνατο, όταν το 2010 δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία ενός άνδρα και μίας γυναίκας κατά τη διάρκεια ληστείας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω αλληλογραφίας. Ο Ovante στα γράμματα του δήλωνε «πολύ πιστός στους φίλους του» αλλά και «πλακατζής» που ψάχνει «κάποια με χιούμορ» η οποία να «χαίρεται τη ζωή».

Aναφερόταν επίσης στην αγάπη του για τη μουσική και την κόρη του, Bonnie.

H Rebecca και ο Manuel ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην πολιτειακή φυλακή της Αριζόνα. Η 26χρονη φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφίες απ’ όλα τα αξιοθέατα και φυσικά από την ημέρα του γάμου της, αφήνοντας τους συγγενείς της σε κατάσταση σοκ.
Στις 14 Απριλίου ανήρτησε μία φωτογραφία της, με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ο οποίος φορούσε την πορτοκαλί φόρμα της φυλακής.

Η γαμήλια τούρτα έφερε πάνω της μία ευχή, συνήθης για όλους τους γάμους, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση έχει ιδιαίτερο νόημα: «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: