Αγανακτισμένος πολίτης τα χώνει για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Κοινοποίηση:
papadopoulos708_10

Καλησπερα Στεφανε και καλο κουραγιο σου ευχομαι,

σε παρακαλω πολυ βγαλε στην εφημεριδα σου το θεμα αυτο με τις εκπομπες του Παπαδοπουλου στην υγεια μας ρε παιδια, το πως γλεντανε εκει χωρις μασκες χωρις αποστασεις.. εκτος αν στον σκαι εχουν ανοσια και δεν τους πιανει ο κορονοιος εκει, εχει αλλο καθεστως το σκαι και δεν επηρεαζεται απο μετρα και κορονοιο.

Ειναι ντροπη φιλε στεφανε εκει που πεινανε και κλεινουν μαγαζια και καταστρεφεται κοσμος και δεν εχει να ταισει την οικογενεια του επειδη του κλεισανε το μαγαζακι και δεν του επιτρεπουν ουτε ενα ατομο να μπαινει με μασκα, η’ που απαγορεψανε στον ελληνα να πηγαινει μια βολτα μεχρι την παραλια και να του κοβουνε προστιμο 300 ευρω και απο την αλλη να βγαινει ο παπαδοπουλος και να μας λεει “εχουμε κανει rapid test και μπορουμε να γλενταμε και να αγκαλιαζομαστε” και να μην υπαρχει καμια κυβερνηση κανενας εισαγγελεας να επεμβει και να πει τι λετε ρε παιδια;; τι rapid test και μπουρδες μας λετε… ολοι μεσα οπως κοβουμε στον καθε ελληνα προστιμο και αυτοφορο το ιδιο και εσεις.. γιατι αν ισχυει οτι με το rapid test οτι μπορεις να κανεις παρτι (χθες ειχε ντισκο παρτι η εκπομπη του με τον πασχαλη, την μαγκυ χαραλαμπιδου κτλ..).

Αν ισχυει οτι με το rapid μπορεις να κανεις παρτι, να φερω κι εγω 50 φιλαρακια μου αποψε και αν ερθει η αστυνομια να πω εχουμε κανει το rapid και ολα καλα.. αν ομως με πιασουν και με συλλαβουν εγω θα το παω στα διεθνη δικαστηρια το θεμα και θα πω στην εκπομπη στην υγεια μας ο παρουσιαστης λεει με το rapid τεστ ολα καλα και προτρεπει τον κοσμο να γλενταει οπως κανει κι αυτος με την παρεα του καθε σαββατο. ετσι θα πω Στεφανε ειλικρινα. ευχαριστω πολυ Στεφανε για τον χρονο σου και στο στελνω αυτο γιατι η κοροιδια που μας κανουν εχει και τα ορια της..

Εχουνε καταστρεψει τα παντα στην οικονομια στην χωρα και ολα κλεισανε λογο κορονοιου και σου λεει ο αλλος με μια ανεση εκει και με ενα υφακι, καναμε rapid test και χορευουμε και αγκαλιαζομαστε χωρις μασκες .. ντροπη, οχι μονο γι αυτον, αλλα για το κρατος που διαχωριζει τους πολιτες σε 2 ταχυτητων πολιτες και εντελως ξεδιαντροπα πλεον μπροστα στα ματια μας.

Να σαι καλα Στεφανε καλο απογευμα να εχεις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει πλήρης κάλυψη με το rapid test. Στην υγειά των κορόιδων…

  2. Παιδιά μάτια έχουμε και βλέπουμε.Εδω ο κόσμος καίγεται και αυτοί γλεντανε.Την τσεπουλα τους σκεπτοντε.Αλιμονο από τον κοσμακι.Ντροπη σε όλους τους.Αλλα κανάλια είναι.Τη περιμένουμε.Βρομια!. Πολύ βρομια.

  3. Νομίζω πως όσα έγραψε ο φιλος/φίλη μας, είναι όλα όσα σκέφτεται ο κάθε λογικός άνθρωπος οποτε βλέπει αυτη την εκπομπή και όχι μόνο.
    Εσρ δεν υπάρχει πλέον….εισαγγελεας δεν….νομοι για αυτούς δεν….και προσπαθώ να μπω στο μυαλό κάθε βλαμμένου ανθρώπου που την βλέπει αυτήν την εκπομπή και ρίχνει κλεισμένος μέσα στο σπίτι του ζεμπεκιες μαζί τους συμμεριζοντας δηθεν φονικους ιούς με προτιμήσεις και φασιστικά μέτρα για το “καλό του”.

  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ

  5. H εκπομπή θα έπρεπε να λέγεται ” στην υγειά σας ρε κορόιδα”.Ενας δικηγόρος μπορεί να μας απαντήσει;Είναι ο σταθμός καλυμμένος με τα ράπιντ τεστ;Αν ναι, να κάνουμε όλοι αυτό που λέει ο φίλος αναγνώστης.

Comments are closed.