Αγέλη λύκων στο Μετόχι Σερρών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
λυκος

Το βίντεο που τράβηξε ο Νίκος Μητάτος στο Μετόχι Σερρών, αφιερωμένο εξαιρετικά στους αρμόδιους της Πολιτείας, ώστε να σκεφτούν καλά πριν δεχτούν αμάσητη την τροφή (κουτόχορτο) που τους ταΐζουν όσοι έχουν αναλάβει εργολαβικά τις …αμελέτητες μελέτες για τον αριθμό των λύκων στην Ελλάδα.

Δεν ήταν ένας, ούτε δύο, αλλά 18 μέλη αριθμούσε η αγέλη. Σπάνιοι, κατά τα άλλα οι λύκοι, στη χώρα μας, μια θεωρία που αποδεικνύεται μύθος από την καθημερινότητα των ανθρώπων της υπαίθρου.

Όμως, ο… στοιχειωμένος αριθμός από 750 έως 950 πρέπει να παραμείνει σταθερός για να συνεχίσουν οι επιτήδειοι να καρπώνονται κονδύλια από την Ευρώπη, αραχτοί και… λάιτ στα πολυτελή τους γραφεία με τα δάχτυλα πάντα ζεστά πάνω από το πληκτρολόγιο για να διαμαρτυρηθούν για τα… σπάνια άγρια ζώα.

Όσο για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, που βλέπουν να γίνονται τα παραγωγικά τους ζώα βορά των αγριμιών, τι να γίνει; είναι παράπλευρες απώλειες και φταίει… ο άνθρωπος που μπήκε στο σπίτι τους! Τα εκατομμύρια να πέφτουν και γαία πυρί μειχθήτω…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: