Αίγιο: Aναβάτης τραυματίστηκε σε αγώνα motocross του Κυπέλλου Ελλάδας

Κοινοποίηση:
motocross

Σοβαρό ατύχημα είχαμε κατά την διάρκεια αγώνα motocross, που πραγματοποιήθηκε στην πίστα «Δωροθέα Αναστασοπούλου» στο Αίγιο, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, στη δεύτερη στροφή μετά την εκκίνηση, τρεις αναβάτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και τραυματίστηκαν, με τον έναν εξ αυτών να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με το pelop.gr, ο εν λόγω αναβάτης έχει τραύματα σε πλευρά, μέση, αυχένα, αλλά και στο πνεύμονα, ενώ υποβλήθηκε ήδη και σε χειρουργική επέμβαση από ομάδα ιατρών στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Ολύμπιον».

Υπάρχει πάντως αισιοδοξία για την υγεία του, την ώρα που οι άλλοι δύο αναβάτες που τραυματίστηκαν, έχουν πιο ελαφρά χτυπήματα και μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου έπειτα από ιατρικές εξετάσεις πήραν εξιτήριο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μετά το ατύχημα επικράτησε ένταση μεταξύ οδηγών, καθώς υπήρξαν αναβάτες οι οποίοι υποστήριζαν ότι θα έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας λόγω του ατυχήματος.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» μίλησε με τον έφορο της ΠΑΛΕΜΟΤ, Σωτήρη Βαγενά και του ζήτησε ένα σχόλιο για το ατύχημα. «Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα συνέβη ατύχημα, καθώς δύο οδηγοί μετά την εκκίνηση συγκρούστηκαν μεταξύ τους» είπε αρχικά ο Σ. Βαγενάς και πρόσθεσε: «Ηταν κακιά στιγμή και είναι από τα περιστατικά που συμβαίνουν σε αγώνες μοτοκρός. Αμεσα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις υπόλοιπες εξετάσεις. Εύχομαι περαστικά στους τραυματίες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: