ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! Ο “ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ” ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ – Στα κάγκελα οι κάτοικοι που περπατούν δίπλα από την πρέζ@ και τους λ@θρο [ΦΩΤΟ +ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
ddd_tel

Η παρακάτω καταγγελία προέρχεται από κάτοικο Κεραμεικού – αναγνώστη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατεί στις υποβαθμισμένες από την εγκληματικότητα, γειτονιές της Αθήνας. Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα κ. Μπακογιάννη, στα οποία πρέπει να σκύψετε και όχι σε ανοησίες τύπου “Περίπατου” κτλ κτλ.

Διαβάστε την καταγγελία και δείτε και τις εικόνες σοκ:

Καλησπέρα, είμαι κάτοικος Αθήνας Κεραμεικού και έλληνας φορολογούμενος και θέλω να καταγγείλω ότι από την πρώτη καραντίνα και ενώ εμείς ήμασταν κλεισμένοι μέσα, κάποιοι φρόντισαν το κέντρο την Αθήνα κάτω απ την Ομόνοια να γίνει ένα παζάρι ναρκωτικών, καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με χρήστες ουσιών που κάνουν καταλήψεις σε εισόδους πολυκατοικιών, με την αστυνομία να είναι απούσα τις περισσότερες φορές όταν την περνούμε τηλέφωνο και αυτό διότι το θέμα είναι κορεσμένο από τηλεφωνήματα κατοίκων της περιοχής για τον συγκεκριμένο θέμα, κάτι που δείχνει ότι οι αξιωματικοί έχουν δώσει εντολή στους αστυνομικούς να μην ασχολούνται.Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, Δήμος, Αστυνομία, υγειονομικό αδιαφορούν και ο ένας τα ρίχνει στον άλλο,οι περισσότεροι είναι Αφγανοί,Τούρκοι(ναι Τούρκοι) Πακιστανοί και Αφρικανοί χρήστες και διακινητές με τους πιο πολλούς να κουβαλάνε μαχαίρια. Οι ελάχιστοι Έλληνες κάτοικοι φοβούνται να βγουν απ τα σπίτια τους, οι επιχειρήσεις κλείνουν και η καθαριότητα είναι ανύπαρκτη, ο κύριος δήμαρχος δίνει βάση μόνο στις κυριλέ περιοχές ξεχνώντας από ποιους βγήκε!

ddd_tel thumbnail_tel

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Το κακό ξεκίνησε από τον Σαμαρά με τους αλβανούς .
    Δεν θα ξεχάσω το χαρτί της σύνταξης που είχε βγάλει αλβανός 45 περίπου χρονών και ερχόταν παλιά στην πολυκατοικία που μένω και ήταν συγγενής αλβανού που έμενε εκεί . Ήταν το συγκεντρωτικό για την εφορία .
    Όλα τα πολιτικά λαμόγια ίδια γουρούνια είναι . Όλα για τις ψήφους των μαζών στις πλάτες του έντιμου εργαζόμενου κοσμάκη .Ούτε τον υπουργό αληταρά του σύριζα που είχε πάει σε συγκέντρωσή τους που με ένα γράμμα θα έπαιρναν Ελληνική ιθαγένεια τα πάκια . Είδα το βίντεο εδώ σε αυτό το site του Μακελειό .

  2. Έχετε δει καμία άλλη πόλη, πρωτεύουσα της Ευρώπης η του κόσμου όπως η Αθήνα που το κεντρο τους να το έχουν γκεταρει συμμορίες λαθρομεταναστών με όλα τα τραγικά επακόλουθα τους. Μπακογιάννη δεν κάνεις ουτε για δήμαρχος !!!!!! Παρατησε τα και σήκω φύγε. Με φρου φρου και αρώματα δεν διοικούνται οι δήμοι.

  3. Έμμ…. αφού εσείς τον βγάλατε δήμαρχο , τώρα λουστείτε τα. Την επόμενη φορά βγάλτε τον και πρωθυπουργό , έτσι ώστε οι προστατευόμενοι του να μπορούν να μπαίνουν όχι μόνον στις εισόδους των πολυκατοικιών , αλλά και μέσα στα διαμερίσματα σας για να χεζουν , να μαστουρώσουν , και να σας ρίχνουν και ένα χέρι ξύλο αν μιλήσετε …

  4. ξεκινησε και νεα αναπλαση. με προσχημα υπογεια δικτυα για παροχη ρευματος ( 5 μικρα κτισματα εχει ο κηπος) ξηλωνει ολα τα μονοπατια του εθνικου κηπου και τα τσιμεντωνει με υλικο που μεχρι στιγμης το κραταει επτασφραγιστο μυστικο αντι τα 2 εκατομ απο τα εσπα να τα χρησιμοποιησει για τη συντηρηση των 7000 δενδρων που εχει ο κηπος και τα οποια αργοπεθαινουν.
    η οικογενεια μητσοτακη-μπακογιαννη που ο σοφος ελληνικος λαος της τα ανεθεσε ολα εν λευκω θα αφησει πισω της το απολυτο χαος και την καταστροφη.

    1. Μ’αρέσει που επικαλείσαι τον Τσίπρα….εμ και συ ίδια ράτσα είσαι. Ποιος άνοιξε τα σύνορα μπαγλαμά και γεμίσαμε ως τα μπούνια με το κάθε αφροασιατικό μπουμπούκι ; Ποιος δεν ήξερε ότι η θάλασσα έχει σύνορα; Ποιος έλεγε να έρθουν όλοι να γίνουμε πολλοί; Με τη βούλα κιόλας όχι τα άλλα λαμόγια που άλλα λένε και άλλα εννοούν χρόοοονια τώρα. Αλλά έτσι είναι, δεκαετίες σας έκαναν τα μυαλά κιμά, παιδεία μηδέν, μόρφωση έστω βασική μηδέν, πολιτισμός μηδέν, ήθος του κώλου, η παρτυ μας ναναι καλά. Έτσι μάθανε και τα παιδιά σας, γενιές και γενιές έτσι. Από όπου και να το πιάσεις βρωμάει και ζέχνει. Τώρα τι σημασία έχει αν είναι ο Μητσοτάκης ή ο Μπαρμπαγιώργης, έτσι κι αλλιώς άλλοι κάνουν κουμάντο. Δεν τα έμαθες, αποικία είμαστε και ο Τσίπρα σου πούλησε τα πάντα για 99 χρόνια. Άντε γιατί θα εξαφανιστούμε και σεις θα τραγουδάτε ακόμα επαναστατικά τραγούδια,…της προοδου,…

      1. Τελικα εχουμε κοντη μνημη σε αυτη τη χωρα. Εφερε το ασκερι του Συριζα ενα σκασμο μεταναστες και δεν ξερουμε αν κυβερνουσε αλλη μια τετραετια, ποσους ακομα θα εφερνε. Συνεχισε και ο Κυριακος το ιδιο βιολι, αλλα στη χωρα μας εχουμε περιπου 4 εκατομ. μεταναστες,αρα το προβλημα ξεκινησε πολυ νωριτερα.

Comments are closed.