ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΑ! Έρχεται και στην Ελλάδα

Κοινοποίηση:
prepei-πρεπει

Δεν δείχνουν οίκτο ούτε σε γυναίκες…
Η αστυνομία στο Βερολίνο διέλυσε, πριν από τρεις μέρες, μία μαζική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στην γερμανική πρωτεύουσα κατά των περιοριστικών μέτρων με αφορμή τον κορωνοϊό.

Αυτό γιατί οι διαδηλωτές δεν ακολούθησαν τις… εντολές για τήρηση αποστάσεων, αλλά και την υποχρέωση να φορούν… μάσκες.

«Δυστυχώς, δεν έχουμε άλλη επιλογή», ανέφερε η αστυνομία του Βερολίνου στο Twitter. «Όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής, δεν οδήγησαν σε συμμόρφωση με την κατάσταση τήρησης των προληπτικών μέτρων», πρόσθεσε.

Αυτή είναι η μία πλευρά!

Η άλλη πλευρά είναι πως οι άνδρες της γερμανικής «Polizei» δεν σεβάστηκαν ούτε τις γυναίκες, την ώρα που αφήνουν μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες και αριστεριστές να «αλωνίζουν».

Τα βίντεο με τις συλλήψεις ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!

Σε ένα από αυτά 3-4 αστυνομικοί έχουν ακινητοποίησει 60χρονη γυναίκα στο έδαφος, η οποία ουρλιάζει από τον πόνο!!! Ένας αστυνομικός μάλιστα τις ρίχνει γροθιές στον αυχένα.

Οι πολίτες τους ζητούν να σταματήσουν, αλλά κανείς τους δεν ακούει!

Πολλοί θα σκεφτούν δεν αφορούν αυτά την Ελληνική επικαιρότητα! Και όμως την αφορούν…

Ωστόσο, με λύπη διαπιστώνουμε πως ζητείται δημόσια να επέμβει ο νόμος, όταν πολίτες το σκάνε από την καραντίνα, στην οποία τους έχουν βάλει οι «ειδικοί» (ΕΔΩ). Είναι θέμα χρόνου να ζήσουμε ανάλογες εικόνες και στην χώρα μας;;; Ελπίζουμε πως όχι.

«Χορτάστε» το περιστατικό από τρεις οπτικές γωνίες:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Δυστυχώς οι ηλίθιοι και αμόρφωτοι που έχουν μαζέψει στην αστυνομία έχουν κάνει το επάγγελμά τους να είναι μισητό από τους πολίτες.
    Εδώ (Ηράκλειο του πρασινορόζ νησιού) σταματούσαν μηχανάκια για έλεγχο και έκαναν την εξής εξυπνάδα επιπέδου ερντογάν: Αφού τους έλεγχαν τα χαρτιά τους και ήταν εντάξει, τους έβαζαν να βγάλουν το κράνος, και τότε τους έγραφαν που δεν φορούσαν μάσκα.
    Έλεος πια με τους ηλίθιους.

  2. Οικολόγε, αν δεν τρολάρεις, είσαι ΚΑΙ ανιστόρητος, εκτός από ανορθόγραφος …
    Το πόσο “αγγελικά και δίκαια πλασμένα ήταν όλα στην ρωσία” του αρχισφαγέα στάλιν (υπεύθυνου για εκατομμύρια θανάτους), κάνε τον κόπο να το μάθεις από την αυτοβιογραφία της ίδιας του της κόρης, Σβετλάνα Σταλίνα (μετά τον θάνατο του πατέρα της, διατήρησε το επώνυμο της μητέρας της, Αλιλούγεβα), η οποία αποκάλεσε δημόσια τον “Ιωσήφ σου”, ως τύραννο, εγκληματία, αυταρχικό δυνάστη, ανάλγητο καταπιεστή και ηθικό & πνευματικό τέρας …
    Και, φυσικά, ο “Ιωσήφ σου” είχε τους πράκτορές του, τους ρουφιάνους του, τους κατασκόπους του (KGB), τους ιδεολογικά στρατολογημένους συντρόφους του, που δεν ήταν απλοί μπάτσοι που έδερναν, αλλά στυγνοί εκτελεστές που δολοφονούσαν εν ψυχρώ ή έστελναν στα γκούλαγκ για να πεθάνουν βασανιστικά, τους διαφωνούντες με το απολυταρχικό / φασιστικό καθεστώς του …
    Εννοείται πως δεν αξίζει να σχολιαστεί το ανέκδοτό σου περί κινητοποιήσεων και απεργιών στην σταλινική ρωσία, διότι απλούστατα ΔΕΝ τολμούσε να κουνηθεί φύλλο … Απλά, ως ανέκδοτο, προκαλεί άφθονο γέλιο …
    Αν, Οικολόγε, ψάχνεις έναν τέτοιον να σε σώσει … περαστικά σου …

  3. Σωστός ο ΕΛΛΑΣ αλλά και τα περισσότερα σχόλια.

  4. OI ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑ ΒΡΩΜΟΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ?????ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ !!!!ΑΚΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΑΣΜΕΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ !!!ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΓΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΑΥΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΚΟΥ ΕΝΑΣ ΙΩΣΗΦ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!!!ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΑ!!!!!

  5. ΠΑΝΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ. ΜΌΝΟ ΣΤΑ ΧΙΜΠΑΤΖΟΕΙΔΗ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ ΒΑΡΆΝΕ ΠΡΟΣΟΧΉ. ΑΚΌΜΑ Κ. ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΈΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΒΡΩΜΟΚΡΑΤΟΥΣ.

  6. ολα τα γουρουνια την ιδια συνηθεια εχουν και την ιδια μουρη

  7. Αφηστε τις μακακιες οι δικοιμας μπατσοι το κανουν χρονια τωρα κ εχουν τη καλυτερη εμπειρια (συνταξειουχους μακεδονικο προσφατα)μας προσβαλετε σα λαο λεγοντας οτι δε μας αφορα τους ηληκιωμενους το πασοκ τους ειχε ταραξη στο ξυλο και τα καλυτερα ματ τα ειχε ο σταλιν ποτε δεν χρησιμοποιηθηκαν γιατι ποτε δεν εγειναν απεργειες -κοινητοπσεις στη ρωσια ποτε ολα ηταν αγγελικα πλασμενα κ δικαια….
    Ενας ιωσηφ θα μας σωσει.,

  8. Μπάτσοι τα μεγαλύτερα κοπρόσκυλα σε όλα τα κράτη.

Comments are closed.