ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ! Τα πρώτα λόγια του στον διευθυντή των φυλακών: “Περίμενα να βρω μία…”

Κοινοποίηση:
lignadis_keli_tripoli

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα στις φυλακές Τρίπολης, τη στιγμή που έρχονται αποκαλύψεις για νέες εναντίον του καταγγελίες, μετά την προφυλάκισή του.

Ο σκηνοθέτης βρίσκεται σε απομόνωση σε έναν χώρο φωτογραφία του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha και θα παραμείνει σε αυτόν για 7 μέρες λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται ακόμα τρεις κρατούμενοι.

dimitris_lignadis_fylaki

Σύμφωνα με τον Alpha ο Δημήτρης Λιγνάδης στη συνέντευξη με τον διοικητή των φυλακών, είπε «περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχώς βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον περιγράφουν από χθες ως έναν άνθρωπο πολύ καταβεβλημένο και σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν ζήτησε από τον διοικητή των φυλακών, μετά την καραντίνα να πάει σε κελί μόνος του, αφού όπως είπε δεν νιώθει κάποιον φόβο και νιώθει ασφαλής μέσα στη φυλακή. Έτσι, λοιπόν μετά το 7ημερο θα μπει σε πτέρυγα και θα βρίσκεται μαζί με ακόμα 20 κρατούμενους. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ζήτησε να μιλήσει με ψυχολόγο, ενώ σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου το πέρασε στο καρτοτηλέφωνο κάνοντας πολλά τηλεφωνήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: