Aυτός είναι ο “Σφηνιάς” που έριξε στις “Πόρτες” το πρακτορείο “Άργος”, το βύθισε και βάζει λουκέτο στις εφημερίδες. Τσίπα ντροπής για την κατάντια του ελληνικού τύπου. Μητσοτάκη, χωρίς εφημερίδες , δεν υπάρχει δημοκρατία. Για τα κανάλια δεν μιλάμε. Αυτοί κατέβασαν και τα σώβρακα τους

Κοινοποίηση:
sfinias-argos

Λέγεται Νίκος Πετράτος, και υπηρέτησε στο παρελθόν από πολλές θέσεις το πρακτορείο Άργος, μια μονοπωλιακή και θλιβερή κατάσταση για τον Ελληνικό Τύπο και τα ΜΜΕ, στην Ελλάδα.

petratos

Νίκος Πετράτος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ναυάγιο, πέμπτος από αριστερά: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ποτέ τέτοιο χάλι οι ελληνικές εφημερίδες…

Επί των ημερών του και με τις εντολές ισχυρών αφεντάδων του εφοπλιστικού λόμπι, μια νευρική επιχείρηση του παρελθόντος που διένειμε τον Τύπο σε κάθε γωνιά της Αθήνας και της περιφέρειας, κατάντησε μια αποθήκη απολυμένων, κακοπληρωμένων εργαζόμενων, με ένα σαθρό δίκτυο πρακτόρων και υποπρακτόρων σε όλη την Ελλάδα που κάνουν ότι τους γουστάρει και ότι τους υπαγορεύουν τα ντοπια μονοπωλιακά συμφέροντα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να ελέγξει πλήρως τον Τύπο και τα ΜΜΕ, επιχειρεί να εξωπετάξει από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, την πρώην δικαστίνα Θάνου, η οποία υπηρέτησε το Μαξίμου αν και προσπάθησε για τα μάτια του κόσμου, να δείξει ότι είναι αντικειμενική. Καθόλου αντικειμενική δεν ήταν. Κατάφερε αντί για ελεγκτής να γίνει κομματικός μπαμπούλας και όσοι την υπέστησαν έχουν χίλια δίκια. Αλλά από εκεί μέχρι να ψάχνεις για τον επόμενο κομματικό “Χατζηαβάτη”, το παιχνίδι καταντάει μια αηδιαστική μορφή σταλινικής παρέμβασης στην ενημέρωση των πολιτών.

Οι εφημερίδες, κατάντησαν από αμιγώς εκδοτικές επιχειρήσεις παραγωγής ειδήσεων, διακονιάρηδες με τον αρχινταβατζή, πάνω απ’ το κεφάλι τους. Τρομακτική προμήθεια επί του τζίρου, τρομακτικά έξοδα μεταφοράς των εφημερίδων, άθλια αντιμετώπιση ανακατεύοντας τον Τύπο ανάμεσα στα καλάθια με τις σερβιέτες και τα παιδικά γλειφιτζούρια και η κατάσταση εξώκειλε πια σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι πια η μοναδική εκδοτική εταιρεία που καταφέρνει να επιβιώσει μόνον από την πώληση της εφημερίδος και την ενίσχυση των αναγνωστών της. Δεν διακινεί μαύρο χρήμα, δεν κλέβει την εφορία, πληρώνει τους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία και επειδή είμαστε καθαροί, επιχειρείται η υπονόμευσή μας με βρώμικα μέσα και βρώμικους ανθρώπους.

Θα πέσουμε τελευταίοι, στον αγώνα για την ενημέρωση. Αλλά πριν πέσουμε ποτέ- εάν πέσουμε, που δεν θα πέσουμε- θα πάρουμε πολλούς στο λαιμό μας. Αυτό ας το θυμούνται οι σαμποτέρ.

Κάθε αλητεία που θα γίνεται, θα την κάνουμε στοιχειοθετημένα πρωτοσέλιδο με ονοματεπώνυμο για να βλέπουν όλοι την μουτσούνα τους στον καθρέφτη, να τρομάζουν και να τους φτύνει ο κόσμος.

Όλο το ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο στα περίπτερα, τα περισσότερα των οποίων ανήκουν σε ανθρώπους που πια δεν νοιάζονται παρά μόνον για την καθημερινή τους επιβίωση.

Πάντως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν έχει κανένα παράπονο από τους περιπτεράδες.

Και κάτι ακόμα. Ο κόσμος μας εμπιστεύεται σε όσα γράφουμε, είμαστε αξιόπιστοι, οι ειδήσεις, μας βγαίνουν σχεδόν πάντοτε και μετατρέπονται σε αποκλειστικά θέματα, οι υπόλοιποι ανταγωνιστές ακολουθούν με καθυστέρηση μουλαριού,  η εφημερίδα μας και το ανεπανάληπτο makeleio.gr διαβάζεται από εκατοντάδες χλιάδες πολιτών την ημέρα σε όλο τον κόσμο αλλά και από διαφημιστές που γνωρίζουν την αλήθεια. Ότι ασκούμε ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και υπολογίσιμη ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Αυτό ας το λάβουν όλοι σοβαρά υπόψιν. ΟΛΟΙ.

Σ.Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: