ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;;; Σοκ στην Κέρκυρα: Στην εντατική με κορωνοϊό πλήρως εμβολιασμένος Βρετανός τουρίστας!

Κοινοποίηση:
ωωωω

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Κέρκυρας νοσηλεύεται 73χρόνος Βρετανός τουρίστας, ο οποίος προσβλήθηκε από κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί πλήρως.

Ο Βρετανός είχε εμβολιαστεί με εμβόλιο τύπου M RNA και όχι το Astra. Οι γιατροί προσπαθούν να βρουν μια πιθανή εξήγηση για αυτή την επιδείνωση της κατάστασης του στο γεγονός ότι είχαν περάσει επτά μήνες από την στιγμή που ο άνδρας είχε εμβολιαστεί. Συγκεκριμένα είχε κάνει την δεύτερη δόση τον Ιανουάριο.

Πράγμα που προκαλεί ακόμα έναν πονοκέφαλο, διότι εάν η ανοσία του εμβολίου εξανεμίζεται σε τέτοιο χρονικό διάστημα, τότε θα πρέπει να ζούμε με μια σύριγγα στο χέρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Έχουν κωρονοιο πολλοί συνάνθρωποί μας εμβολιασμοί και τα βρωμοκαναλα τα θάβουν όλα.

  2. Τζούφια είναι τα χαρτιά με τα οποία κυκλοφορούν κάποιοι, όχι τα εμβόλια.
    Όπως και με τα self test που δήθεν έκαναν αρκετοί γονείς για να στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία.

  3. Όλοι οι βρωμιάρηδες άπλυτοι χτυκιασμένοι από την Αγγλία και από την δυτική Ευρώπη φέρανε στο ιό στην Ελλάδα. Τα ίδια και πέρυσι στη Ζάκυνθο έγιναν.

  4. Το απροστάτευτος δεν είναι τίποτα μήπως όπως λένε μας βάζουν μεσα στό σώμα μας μαζί με το δηθεν εμβόλιο Nanoparticles (Νάνο σωματίδια) σαν σκόνη μη ανιχνεύσιμα με Scaner και αργότερα με το 5G που έρχεται θα κανουν τον πλανήτη ένα φούρνο μικροκυμάτων ,και μην δείτε να πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες.Εγώ λέω αυτά πού έχουν γράψει κατά καιρούς κάτι γραφικοί αλλά που ξέρεις από μικρό καί από <> μαθαίνεις την αλήθεια. Ούτως ή άλλως μείωση του πληθυσμού θέλουν.Οψόμεθα!!!

  5. Τα συγκεκριμενα εμβολια ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΟΣΙΑ.ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Α Δ Υ Ν Α Τ Ι Ζ Ο Υ Ν ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΘΑΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.ΕΠΕΙΔΕΙΝΩΣΕ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Π.Χ ΟΡΑΣΗΣ -ΑΚΟΗΣ.ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΗΣ,ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ Η ΑΝΟΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ.

  6. E, αυτός είχε φάει κι ένα ιταλικό πουλί πρόσφατα…πολύ θέλει ο άνθρωπος νομίζετε?

  7. ΓΙΔΙΑ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΟΣΙΑ ΒΟΔΙΑ. ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΟΣΗΣΗΣ

  8. Ας μας απαντήσει ο ψεκασμένος πρωθυπουργός.

  9. Για αυτό δεν θα το κάνω, είμαι κατά της πρέζας και μισώ τους εμπόρους ναρκωτικών. Δεν το θέλει ο οργανισμός το εμβόλιο, επειδή είναι τελείως αφύσικο, ούτε τα αντισώματα του δεν κρατάει. Που είναι η υποτιθέμενη μνήμη του ανοσοποιητικού; Μάπα το καρπούζι, πεταμένα λεφτά στα σκουπίδια.

  10. Τα μπόλια κρύβουν άλλα μυστικά μέσα τους ρε κοροιδααααααα.

  11. Έλα δε θέλω να ακούω μ@λ@κιες, τα μπόλια είναι δυναμίτες λέμε.
    Από Αγγλία είναι ο άνθρωπος και θα το παρακανε μαλλον με τα μπιρονια.

  12. τζουφια τα εμβόλια, αν ισχύει οι εμβολιασμένοι δεκέμβρη, γενάρη, φλεβάρη είναι απροστάτευτοι.

Comments are closed.