ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ – ΈΓΙΝΕ Η ΝΥΧΤΑ….ΜΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1111

Επεισόδια σημειώνονται νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ. 

Άτομα που βρίσκονται στο σημείο πέταξαν πέτρες και μολότοφ ενάντια αστυνομικών, ενώ στην περιοχή βρίσκονται και διμοιρίες των ΜΑΤ. Στην περιοχή μεταβαίνουν εσπευσμένα και ενισχύσεις.

Αν και δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες της έντασης, ενδεχομένως αυτές να σχετίζονται με το γεγονός πως οι αρχές αποφάσισαν την παράταση του lockdown στον Ασπρόπυργο και γενικότερα τη Δυτική Αττική ως τις 30 Δεκεμβρίου.

Ένταση είχε σημειωθεί στον Ασπρόπυργο και πριν από πέντε ημέρες, στις 20 Δεκέμβρη, όταν ομάδα περίπου 60 νεαρών επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις για τα μέτρα του κορωνοϊού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη για να πέσει μια ώρα αρχύτερα η χούντα της αγίας οικογενείας

    1. πρεπει να βρεθει ενας τροπος να παμε ολοι ασπροπυργο. ισως να βρουν εκεινοι εναν τροπο να κανουν καλεσμα να πηγαινει κοσμος ασπροπυργο . να φτιαξουν ενα συντονιστικο.

  2. μας εχουν στερησει την ελευθερια μας. θα συμμαχισω με οποιονδηποτε για να την αποκτησω ξανα. οι ρομα δεν με πειραξαν ποτε. οι νεοδημοκρατες με πειραζουν εχω καταθλιψη και οργη.

  3. Πότε με τους μπασκινες.. Καλά τους κάνουν. Στην τελικοί όσοι γουστάρουν μπάτσους να τους πάρουν σπίτι τους

  4. Οτι και να ειναι, ειτε γυφτοι τσιγγανοι ελληνοποντιοι, το μπραβο τους το δινω γιατι ειναι λεβεντες, οχι σαν τους ραγιαδες νεοελληνες που εφαγαν σημερα το χοιρινο τις πατατες τη γαλοπουλα και αραξαν σαν βοδια στο καναπε να χωνεψουν. Καντε η πλειοψηφια λοιπον το εμβολιο θελετε δε θελετε και αντε να ψηφισετε νδουλα τσυριζα κιναλια μερες 25 οπως κανετε καθε τετραετια νεοελληνες ραγιαδες. Κασιδιαρη μη ψηφισετε μονο και σας πουν φασιστες… ααα ρε τσιρκα εε τσιρκα νεοελληνες..

    1. Ο ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΟΥΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ… ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΕΥΣΤΡΟΦΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΜΟΥΛΟΥ.

  5. Στέφανε… Οι πόντιοι που μένουν εκεί λένε ότι Έχουν μεταφέρει λαθρομετανάστες από τα νησιά και θέλουν να τους πάνε στον Ασπρόπυργο και στα Μέγαρα… Με τις ευλογίες και τα στραβά μάτια της δημοτικής αρχής… Ψαχτο… Καμία σχέση με τα περιοριστικά μέτρα… Και η φάση είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς ψήφισαν νουδουλα που είχαν σηκώσει μπαιρακι το 2017 για τον ίδιο λόγω επί σύριζα.. Μούγκα τα τσοντοκαναλα..

  6. ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΠΟΤΕ ΜΕ ΣΚ@ΤΟΓΥΦΤΟΥΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ Κ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ, ΟΧΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΑΛΑΓΑΝΙΕΣ ΛΟΙΠΌΝ …ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

  7. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΛΕΝΕ

  8. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ.
    ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΣΣΟΣ, ΞΕΡΟ ΑΣΣΟ ΤΙ ΣΤΑΝΤΑΡ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.

    1. Και γω γυφτους πονταρω και over

      1. προκειμενου να υπερασπιστειτε τη ναζιστοιδεολογια σας θα αγαπησετε και τους τσιγγανους, χα χα χα χα χα

  9. Αυτά τα παιδιά είναι η μόνη που αντιδρουν σε όλη την Ελλάδα. Μπράβο τους…
    ‘Ολη η υπόλιπι χόρα κοιμάται τον ύπνο τον βαθύ.

  10. Λάθος ή πληροφορία δεν είναι η γύφτοι στο συγκεκριμένο σημείο ψάξτε το καλά!

  11. Εχεις ονομάσει τους Ελληνες “γ@φτοι” – δεν έχεις ακριβείς πληροφορίες φίλε Στέφανε.
    Θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός, αυτό προσβάλλει.

  12. Τελικά μόνο οι Ρομά αντιδρούν.Η νεολαία ασχολείται με facebook κλπ

  13. Όχι και Ρόμα.ΓΚΟΡΙΤΣΑ είναι και μένουν ελληνες πόντοι.

  14. Οχι και Ρόμα .Στη ΓΚΟΡΙΤΣΑ ελληνες πόντοι ζούνε.

    1. Οι Έλληνες Πόντιοι μια φορά πήγαν και τα κάψανε όλα στα γύφτικα γιατί μία παρέα γύφτων πήγε και έφαγε το σκασμό σε μία ταβέρνα ή κάτι τέτοιο ιδιοκτησίας Ποντίου και δεν πλήρωσαν. Παίζει να μην είναι Έλληνες οι “Πόντιοι” αυτοί.

  15. Που φτάσαμε; Να αντιδράνε οι γύφτοι κι εμείς να κοιμόμαστε.

  16. Η μονη εφημεριδα – ησαιτ που λεει οτι Γυφτοι ειναι οι οργανψτες των επεισοδιων… Οι αλλοι αβαβα.. Αν ηταν τιποτα δεξιοι αυτοι που κανανε επεισοδια θα το λεγανε αμεσως…

  17. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕς ΟΙ ΓΙΟΥΦΤΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΕ

Comments are closed.