ΑΣΕΠ: Έως την Παρασκευή (11/6) αιτήσεις για 167 θέσεις – Παράλληλα νέες μόνιμες προσλήψεις σε δήμους και υπουργεία

Κοινοποίηση:
proslipsis_asep_ekpaideusi

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιλογής προσωπικού σε 10 δήμους και φορείς όλης της χώρας. Συνολικά, θα προσληφθούν 167 υπάλληλοι, διαφόρων ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης.

Ο χρόνος ανεργίας, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων, η πιστοποιημένη εμπειρία και άλλες κοινωνικές ιδιότητες κρίνουν τον διορισμό.

ΑΣΕΠ- Προσλήψεις – Δείτε αναλυτικά, ολόκληρες τις προκηρύξεις (σε παρένθεση η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων):
ΑΣΕΠ: 14 συμβάσεις στο δήμο Σαρωνικού: Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Πέμπτη 3 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021.
ΑΣΕΠ: 10 προσλήψεις στο δήμο Βόλβης: Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αιτήσεις έως 7/6.

Τέσσερις συμβάσεις στο δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων: Η σύμβαση εργασίας έχει διάρκεια 3 μηνών, με δυνατότητα παράτασης ενός μήνα. Αιτήσεις έως 11 Ιουνίου.

ΑΣΕΠ: 60 θέσεις στο δήμο Ρόδου: Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 4μηνη σύμβαση εργασίας. Αιτήσεις έως 8/6
10 νέες προσλήψεις στο δήμο Καλαβρύτων: Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 4μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Αιτήσεις έως 10/6.
ΑΣΕΠ: 14 προσλήψεις στον δήμο Επιδαύρου: Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υποψήφιοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η υποβολή αιτήσεων τελειώνει την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021.

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες προσλήψεις στο Κιλκίς: Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 2 Ιουνίου 2021 έως και 11 Ιουνίου 2021.
Προσλήψεις ΑΣΕΠ: Οκτώ συμβάσεις στον ΔΕΔΔΗΕ: Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Αιτήσεις έως 11/6

ΔΕΔΔΗΕ: 30 θέσεις εργασίας στην Αθήνα: Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί 10 Ιουνίου 2021.
13 θέσεις εργασίας στο δήμο Ωραιoκάστρου: Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Αιτήσεις έως 14/6

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: