ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ «ΠΑΡΤΙ!» Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ δίνει 3 εκατ. ευρώ σε Περιστέρη, Μυτιληναίο και Άκτωρα για τις επιτάξεις…

Κοινοποίηση:
1

Το υπουργείο Μετανάστευσης προχώρησε στην διενέργεια διαγωνισμού “με διαπραγμάτευση”, για την εκτέλεση προπαρασκευαστικών έργων περίφραξης και καθαρισμού γηπέδου στη Λέσβο, στη Χίο και τη Σάμο.


Με βάση την σχετική προκήρυξη, για την Χίο είναι προϋπολογισμού δαπάνης 1.098.032 ευρώ και για τις οποίες εργασίες καλούνται να δώσουν προσφορές οι εταιρείες ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε, ΑΚΤΩΡ Α.Ε.
Για την Λέσβο είναι 899.434,53 ευρώ και για την Σάμο 997.576,84 ευρώ.
Οι εταιρείες καλούνται να καταθέσουν προσφορές με καταληκτική ημερομηνία την 24η Φεβρουαρίου. Διαδικασίες εξπρές και με απευθείας αναθέσεις!

Δείτε εδώ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΜΑΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ……ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ………………………

  2. Κακώς στίς προκηρύξεις των μειοδοτικων διαγωνισμών αναφερουν τους προυπολογισμους . Ετσι κατευθύνουν τούς διαγωνιζομενους να δώσουν τιμές προσφοράς στο επίπεδο των προυπολογισμων, ήτοι οδηγούν τους διαγωνιζομενους (συνήθης τακτική) να συνεννοηθούν για τήν μοιρασιά τών έργων σε υψηλές τιμές. Αυτό λέγεται Νόμιμη Σπατάλη και εκείνο, πού τελικά ζημιωνεται είναι τό Δημόσιο !!!

Comments are closed.