ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ οι πιλότοι της Lufthansa και ΑΚΥΡΩΣΑΝ 33.000 ΠΤΗΣΕΙΣ! Αναμνηστικές έβγαλαν;;;

Κοινοποίηση:
Lufthansa airport-g0c81a4920_1280-1024x326

Η Lufthansa ακυρώνει πτήσεις λόγω «εξαιρετικά υψηλού επιπέδου» ασθενών πιλότων

Η αεροπορική εταιρεία Lufthansa ακυρώνει το 10% του χειμερινού της δρομολογίου. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 33.000 πτήσεις. Ο διευθύνων σύμβουλος Carsten Spohr δήλωσε σε συνέντευξή του σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης ότι ο αριθμός των κρατήσεων μειώνεται κατακόρυφα.

Τις επόμενες ημέρες, η Lufthansa θα ακυρώσει αρκετές πτήσεις επειδή πάρα πολλοί πιλότοι είναι άρρωστοι. Αφορά τους πιλότους των Airbus A330 και A340 που πετούν από τη Φρανκφούρτη. Η αεροπορική εταιρεία είχε ένα «πολύ μεγάλο δυναμικό», αλλά πάρα πολλοί πιλότοι είναι τώρα άρρωστοι που το δυναμικό δεν αρκεί.

Ένας εκπρόσωπος έκανε λόγο για «εξαιρετικά υψηλό αριθμό ασθενών». Τίποτα περαιτέρω δεν είναι γνωστό για την ασθένεια των εργαζομένων. Δεν συμφέρει λογικά να πουν τι πραγματικά συμβαίνει γιατί κάϊκαν αν βγει η πληροφορία έξω.

Άλλες αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν επίσης πτήσεις

Η Lufthansa δεν πετά προσωρινά σε ορισμένους προορισμούς των ΗΠΑ, όπως η Βοστώνη και η Ουάσιγκτον. Παρά την έκκληση, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί πλήρωμα για όλες τις πτήσεις, αναφέρει η επαγγελματική ιστοσελίδα Aero.de.

Τον Νοέμβριο, η Brussels Airlines, η οποία ανήκει στη Lufthansa, χρειάστηκε επίσης να ακυρώσει πτήσεις επειδή πάρα πολλοί πιλότοι ήταν άρρωστοι ή είχαν τεθεί σε καραντίνα. Αυτή την εβδομάδα, η σκανδιναβική αεροπορική εταιρεία SAS ακύρωσε δεκάδες πτήσεις. Δεν είναι γνωστό αν αυτό οφειλόταν σε ασθένεια του πιλότου.

Πηγή: KORAKAS NEWS

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: