ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. Η πρεσβεία της Ελλάδος στο Ισραήλ έχει χορηγούς Ισραηλινές βιομηχανίες όπλων (ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ)

Κοινοποίηση:
244390732_10160643871074796_4603818694669880233_n-1024x684

Απίστευτο, αλλά δυστυχώς αληθινό! Η ελληνική πρεσβεία στο Ισραήλ, που εδρεύει στο Τελ Αβίβ,  στις 29 Μαρτίου 2023, θα παραθέσει δεξίωση για την 25η Μαρτίου 1821.

Στην σχετική πρόσκληση, που έστειλε ο Έλληνας πρέσβυς, Κυριάκος Λουκάκης (στην άκρη της φώτο του Πατριαρχείου) και αποκάλυψε η γνωστή  εφημερίδα “Haaretz”, χορηγοί της δεξίωσης (κάτω η πρόσκληση) είναι οι Ισραηλινές εταιρείες όπλων   Elbit Systems και Rafael Advanced Defense Systems και η ελληνοβρετανική ενεργειακή εταιρεία Energean, η οποία διαχειρίζεται την πρόσφατα αναπτυγμένη υπεράκτια πλατφόρμα του Karish-Tanin.

Πηγές που μίλησαν στη “Haaretz” είπαν ότι δεν θυμούνται διπλωματική πρόσκληση, που να περιέχει εμπορικές χορηγίες.

Παλαιστινιακές πηγές σχολίασαν καυστικά:  ” Εορτασμός της ημέρας Εθνικής Ανεξαρτησίας της Ελλάδας στο Ισραήλ με χορηγούς τρομοκράτες Σιωνιστές εμπόρους  όπλων, που σκοτώνουν καθημερινά τον Παλαιστινιακό λαό. Ποιος το περίμενε πως θα φτάσει η  διπλωματία της χώρας, που γέννησε την Δημοκρατία και την Ελευθερία να χρηματοδοτείται  από μια βιομηχανία όπλων χώρας κατοχής, που σκοτώνει καθημερινά μικρά παιδιά , γυναίκες και ηλικιωμένους , για να γιορτάσει την πιο ιερή μέρα για τον Ελληνικό λαό”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ieriplektani.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Φτου σας τραγοπαπαδες με το ειδιο τον διαολο νταραβεριζεσται

  2. ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΠΟΙΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΘΝ ΣΤΙ ΕΛΛΑΔΑ…..ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΣΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΙΜΠΑΝΑΙ ΜΠΙΡ ΜΠΑΡΑ……………………….

Comments are closed.