ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – “ΒΟΜΒΑ” ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ” ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ: “Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ! ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ…- ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙ!” – ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
χιος-κανελλοπουλος

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τους “Ραδιομακελάρηδες”

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος “ανακρίνει” στο ΡΑΔΙΟ ΜΑΚ, τον πρώην αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου και πρόεδρο του Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, Αναστάσιο Κανελλόπουλο.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. η μόνη λύση έξοδο απο την ΕΕ και όλα τα άλλα θα έρθουν απο μόνα τους. στηρίζουμε παρ όλα αυτά τον Λιάκο

  2. ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

  3. Ο/Η μάλλον εσύ μας δουλεύεις ή είσαι παντελώς άσχετος λέει:

    Προφανώς τα έχεις μπερδέψει, “Τυχοδιώκτη” …
    Το να βρίσκεται κάποιος σε ένα υψηλό αξίωμα (στο οποίο ανήλθε με την αξία του και όχι με βύσμα) και να εκτελεί με ευσυνειδησία το καθήκον του, δεν συνεπάγεται ότι “τα έχει βρει με το σύστημα” … Με την ίδια λογική, τόσον ο Πολυζωϊδης όσον και ο Τερτσέτης, που κατείχαν διακεκριμένες θέσεις, “τα είχαν βρει με το σύστημα” (!!!) …
    ΄Ομως, οι εξελίξεις που διαδραματίστηκαν, απέδειξαν ότι με κανένα σύστημα δεν είχαν συμβιβαστεί, αλλά αντιθέτως πήγαν κόντρα σε όλες τις πιέσεις που δέχτηκαν από το σύστημα και λειτούργησαν σύμφωνα με το δίκαιο και την συνείδησή τους, αψηφώντας τους κινδύνους που διέτρεχαν …

  4. Έχουμε γίνει διστακτικοί, επιφυλακτικοί και καχύποπτοι με τους πάντες και για αυτό ευθύνονται όλοι όσοι κυβέρνησαν και ακόμα κυβερνούν τη χώρα .Δεν θέλουμε να την πατήσουμε πάλι!!Μην μας προδόσετε!!

  5. Τόσα χρόνια βρε μαλακοελληναραδες δεν φωνάζατε όλοι σας : “ΡΕΕΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;” Ε, να τος λοιπόν!! Και δεν έχετε καμία δικαιολογία πλέον. Είστε όλοι άξιοι της μοίρας σας για το τί θα βρείτε μπροστά σας. Σας σιχάθηκε η ψυχή μου ρε!! Κάθεστε και τσιμπάτε στην προπαγάνδα του συστήματος ότι τάχα μου είναι ΚΑΙ αυτός του συστήματος και μου το παίζετε και ξύπνιοι ως “περήφανοι ψεκασμενοι” που δεν μασήσατε με τον κοροιδο-ιό!! Και ΤΩΡΑ μασάτε με την άθλια σπεκουλα αυτών που βρίζατε και συνεχίζετε να βρίζετε!! Είστε ντιπ για ντιπ μαλακες ή παίρνετε και ρεπό που και που??

    1. Πες τα ρε φίλε γιατί θα μας τρελάνουν.Είναι τόσο πολύ του συστήματος αυτός και ο Ηλίας που τους καθυβρίζουν όλα τα μ.μ.ε.Στα κανάλια γίνεται της κακομοίρας. Πολλαπλά εγκεφαλικά θα πάθουν στις εκλογές.Μη μασάς με κάποια σχόλια.Πληρωμένα τρολάκια είναι.Το παίζουν και δήθεν οπαδοί του Ηλία και ότι τους πρόδωσε και δε θα τον ψηφίσουν.

  6. Κύριε Εισαγγελέα, άξιο τέκνο της ασυμβίβαστης Ελλάδας, χρόνια περιμέναμε έναν αρχηγό όπως οι Εβραίοι τον Μεσσία. Βλέπαμε την Ελλάδα να καταστρέφεται από τους λαθρολάγνους προδότες πολιτικούς που δίνανε επιδόματα σε μουσουλμάνους μετανάστες και έδιωχναν τα Ελληνόπουλα στο εξωτερικό. Βλέπαμε τους προδότες να μιλάνε για τη μάνα του Φύσσα και όχι για τη σεβάσμια μητέρα της Μυρτώς ούτε καν για τη Μυρτώ, γιατί δράστης ήταν Πακιστανός. Και νιώθαμε ανήμποροι γιατί δεν είχαμε αρχηγό. Τώρα, όμως, που δεν είναι μόνο ο Ηλίας αλλά βγήκες μπροστά και εσύ, ένας Εισαγγελέας, εκατομμύρια Έλληνες θα συνταχθούμε μαζί σου. Νιώθουμε αγανάκτηση που σε αποκήρυξαν τα αδέλφια σου αλλά πλέον έχεις εκατομμύρια αδέλφια που σε αγαπάνε πιο πολύ από τα βιολογικά σου αδέρφια. Πήγαινε το μέχρι τέλους. Η σημαία των Μάνης υψώθηκε και πάλι, όπως το 21 και γράφει ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ. Θα πεθάνουμε για την Ελλάδα αλλά οφείλεις να μας οδηγήσεις σαν νέος Κολοκοτρώνης. Ρήξη με τους προδότες , κανένας συμβιβασμός με τα κόμματα της ανωμαλίας, της μίζας, των βιαστών που χρωστάνε 400 εκατομμύρια ευρώ χώρια τα κλεψιμαίικα. Καλή δύναμη, μάχη μέχρι εσχάτων για να έχουν μέλλον τα Ελληνόπουλα. Ένας αδερφός σου που είναι έτοιμος να πεθάνει για σένα, αρκεί να μην μας πουλήσεις όπως οι πλεύρηδες, οι βορίδηδες και οι γεωργιάδηδες. Καλή δύναμη.

  7. Μακάρι ο κ. Εισαγγελέας να τα καταφέρει.
    Πάντως όπως διαβάζω στα σάιτ του συστήματος, άρχισε μεθοδική συκοφάντηση και μάλλον φοβούνται.
    Φοβούνται ένα κόμμα 8-10% άρα,
    Έχουν πολλά να χάσουν!
    Τις επόμενες μέρες θα έχουμε γλέντια,
    Ο κόσμος δεν μιλάει και όσοι τολμούν Λογοκρίνονται, οι απαντήσεις τω τρολ είναι αυτόματες,
    Τεχνητή νοημοσύνη γαρ,
    Το μηχανάκι γράφει, το μηχανάκι απαντάει με πολλά ονόματα,
    Και μόνον πραγματικούς ανθρώπους- εργαζόμενους χρειάζονται στη Γεωργία και τον τουρισμό,
    Θα εισάγουν από μπαγκλαντες.
    Μας κυβερνούν ανώμαλοι παρανοϊκοί.

  8. Οι Έλληνες έχουμε γίνει επιφυλακτικοί, καχύποπτοι λογικό είναι μετά από όλα όσα έχουμε βιώσει με αυτούς που μας κυβερνούν μέχρι τώρα δεν θέλουμε να την πατήσουμε παλι τουλάχιστον εμείς οι σκεπτόμενοι άνθρωποι, ούτε να μας προδοσουν πάλι!!Η πορεία του θα δείξει και τα έργα του ! Μην μας απογοητεύσετε !

  9. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΔΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ!!!
    ΒΓΗΚΕ Ο ΛΙΑΚΟΣ ELLINA !!!

  10. Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια τα είχε βρει με το σύστημα και ήταν με τη μεριά της εξουσίας και τώρα που έιναι συναξιούχος τα βρίσκει ξαφνικά όλα στραβά; Ποιον δουλεύει;

    1. Τι ζόρι τραβάς ρε μεγάλε;Αν δε γουστάρεις μη τον ψηφίσεις.Να ψηφίσεις την Ουρανία και την κυρα Μιχαλολιάκου να σε σώσουν.

    2. Νομίζω απαντάει σε αυτο που λες ο τελευταίος που πήρε τηλέφωνο από Αμερική

  11. xaaxaxaxa pelates mou :))))
    tremei to sistima
    ela pame gera gia 60%

    tha plirosoun adra ta klemena

    SISAXTHIA kai klisimo ta magazakia tou SOROS -Banks
    Stefane Se Agapame Salamina !!!!! den iparxei Efimarida makelio pou na min polite sta Periptera tis Salaminas

  12. Ο/Η Οικονόμου ποιος νομίζεις ότι υπάρχουν εθνικες κυβερνήσεις;; λέει:

    Τα παγκόσμια μάτια τώρα έχουν στραφεί προς το νερό.
    «Το συνέδριο έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει για την παγκόσμια κρίση του νερού και να αποφασίσει την δράση για την επίτευξη διεθνώς συμφωνημένων στόχων που σχετίζονται με το νερό», έγραψε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σε πρόσφατη ανάρτησή του.
    «Η Παγκόσμια Επιτροπή για την Οικονομία του Νερού που ξεκίνησε στην Ετήσια Συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2022, αναφέρει τρόπους που αλλάζουν το παιχνίδι για την εκτίμηση και τη διαχείριση του νερού ως κοινό αγαθό», έγραψε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην ίδια πρόσφατη ανάρτΤο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα Ηνωμένα Έθνη διέταξαν τις κυβερνήσεις να ξεκινήσουν τον περιορισμό της υδροδότησης των ανθρώπων ως μέρος της ατζέντας «Μεγάλη Επαναφορά» για την ανθρωπότητα.
    Οι παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις φιλοξενούν ένα συνέδριο για το νερό στη Νέα Υόρκη ως μέρος της προσπάθειας του ΟΗΕ για την επίτευξη των 17 στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης, μια λίστα που εάν πραγματοποιηθεί, εάν επιτευχθεί και εφαρμοστεί πλήρως, θα έδινε στις παγκοσμιοποιητικές ελίτ τον απόλυτο έλεγχο όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.
    Το WEF και ο ΟΗΕ διέταξαν τις κυβερνήσεις να ξεκινήσουν τον περιορισμό και τον έλεγχο της υδροδότησης των ανθρώπων

  13. Επιτέλους βρέθηκε ένας εισαγγελέας που μπορεί να συγκρουστεί με το σάπιο σύστημα που κυβερνάει την χώρα, αυτό όμως μπορεί να γίνει μόνο αν τον αφήσουν οι πρώην συνάδελφοι του στον Άρειο Πάγο… Όλα θα κριθούν στις 5 Μαΐου αυτές είναι οι πρώτες εκλογές για εμάς, αν δικαιωθεί το κόμμα και κατέβει στις εκλογές τότε η εγκληματική οργάνωση της νέας χούντας δεν πρόκειται να κυβερνήσει ποτέ ξανά την χώρα, θα έχει την ίδια μοίρα με το πασοκ που έχασε πάνω από 30% στις εκλογές του 2012…

  14. Μου άρεσε το κομμάτι ομιλίας του κ. Κανελόπουλου για τις ευθύνες έργω ή λόγω όσων δεν σέβονται τη πρωτογενή εξουσία που πηγάζει από το λαό. Άρα, πολλοί θα μπορούν να κυνηγηθούν νομικά αν παρεκκλίνουν.

  15. Προσωπικα επιφυλασσομαι λογω του παρελθοντος του ανδρος! Ας βγει ο Λιακος να δωσει το πρασινο φως για τη ψηφο μας! Η “αγια οικογενεια” εχει πολλα ποδαρια!

    1. ποιο ειναι ρε μεγαλε το παρελθον ?????? το ξερεις ρε μπασταρδε ???? παρακαλω να περασει το σχολειο μου !!!

Comments are closed.