Σύμφωνα με άκρως αξιόπιστες πηγές του makeleio.gr, εκκενώνουν προληπτικά το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης καθώς εθεάθηκαν πριν λίγη ώρα λ@θραίοι κοντά σε αυτό. Κυνηγήθηκαν από Έλληνες και ορισμένοι έφαγαν και ξύλο. Η κατάσταση όμως είναι ανεξέλεγκτη και γι αυτο το λόγο ήδη το προσωπικό ενημερώθηκε να ετοιμαστεί για εκκένωση. Ήδη οι βαριά άρρωστοι έχουν μεταφερθεί εκτός κτιρίων από την πίσω πόρτα.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ! Λ@ΘΡΟ εφορμούν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Εκκενώνουν τους θαλάμους, βγάζουν τους αρρώστους από την πίσω πόρτα

Comments are closed.
Σκοτώστε τους λάθρο, γαμήστε τους τον νέγρο τον άλλαχ, αυτή την εβραϊκή μαϊμού σαν τον κοκκινοτρίχη τον κωλοεβραίο τον μωάμεθ τον ψευτοπροφήτη!
Τι να περιμένουν;; Το απόλυτο τίποτα…ο στρατός τι περιμένει; Τον Κούλη;; Ο φόβος και ο τρόμος..ζω για να τον δω στην κρεμάλα
Δεν θα κουραστω να σας το υπενθυμίζω…τα λέγε ο γίγαντας Αμβρόσιος….Αφορεσμενεεεεεεεεε
Και τι αλλο περιμένετε ρε βλακες για να βγάλετε τον στρατό???
Ακομη κ σε αυτο αναξιοι