ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!! ΕΓΙΝΕ “ΤΟΥΦΕΚΙ” ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – Τύφλα στο μεθύσι “τιμάει” την Έξοδο του Μεσολογγίου

Κοινοποίηση:
g3

Στις αποκλειστικές φωτό που σας παρουσιάζουμε, βλέπετε τη κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρο της επιτροπής «Ελλάδα – 2021» να παραπατάει από τα τσίπουρα.

Είναι αυτή εικόνα μιας γυναίκας που εκπροσωπεί κάτι τόσο σημαδιακό για το Ελληνικό Έθνος; Οι πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ κάνουν λόγο για ανελέητο μεθύσι με τσίπουρα που την έφερε σε κατάσταση να πηγαίνει υποβασταζόμενη και να της κρατάνε και το πούρο βεβαίως. Και άφθονο οινόπνευμα και ντερλίκωσε το χαβιάρι κιόλας.

Θαυμάστε την…

g2

g1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Άλλοι δεν έχουν να φάνε και δεν έχουν μία και άλλες τα τσούζουν μέρα νύχτα στην υγεία του κορόιδολαού

  2. Το Μεσολογγίτικο το τσίπουρο με αυγοτάραχο και χέλι της λιμνοθάλασσας βαράει στο κεφάλι. Το πιώμα με ρέγουλο.!

  3. Το Μεσολογγίτικο το τσίπουρο με αυγοτάραχο και χέλι της λιμνοθάλασσας βαράει στο κεφάλι.

  4. Ότι και να είναι ρε παιδιά ντροπή να βγάζουμε κακία επειδή ήρθε στο τσακιρ κέφι και ήπιε λίγο όλοι ανοργασμικοι να βγάλουν χολή εσείς ποτέ δεν ήπιατε λίγο παραπάνω; Άντε τσουραπια.

    1. Κωστη δεν ειναι ετσι εχουμε και εμεις γινει ντιρλα αλλα δεν ειχαμε τον τιτλο του προεδρου δημοκρατιας αλλο το ενα αλλο το αλλο γκεγκε?

      1. Πρόεδρος Δημοκρατίας; Μη βάζεις ιδέες…

  5. Παλι καλα που φορουσε μασκα…κρινεται ζωτικης (για εμας) σημασιας, στην περιπτωση της!

  6. δεν ειχε μυτιες το μενου και “εγινε” αλλιως.
    Υπεροχη “ελιτ”.

  7. H επιλογή του Κούλη Μητσοτάκη για Γιάννα επικεφαλής της επιτροπής εορτασμού των διακοσίων ετών από την Εθνεγερσία όχι απλώς ατυχεστάτη αλλά άκρως προσβλητική για το Έθνος και τους προγόνους μας.
    Ποιοι οι πολιορκηταί του Μεσολογγίου;
    Αλβανοί από ξηράς και αραπάδες από θαλάσσης με αρχηγό τον αλβανό Ιμπραήμ , θετό υιό του επίσης αλβανού Μαχάμετ Άλυ, τον οποίο οι Τούρκοι είχαν διορίσει διοικητή της Αιγύπτου μετά την καταστολή απ΄αυτόν το 1801 της εξεγέρσεως των μαμελούκων

Comments are closed.