ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ από την Θεοδώρα Γιαννίτση: “Μου ζήτησαν από μεγάλο ελληνικό κανάλι να βγω και να πω ότι μείναμε από ζάχαρη στη Μόσχα, την ώρα που οι Ουκρανοί εκτελούσαν αμάχους στη Μαριούπολη”

Κοινοποίηση:
θεοδωρα γιαννιτση

“Το ρούβλι είναι ισχυρό, η ρωσική κοινωνία εξακολουθεί να ζει και να ευημερεί με τους ίδιους ρυθμούς, υπάρχουν άφθονα καταναλωτικά αγαθά, δεν υφίστανται οι ελλείψεις που παρουσιάστηκαν” ανέφερε μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη η Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Μόσχας, Θεοδώρα Γιαννίτση.

Η κα Γιαννίτση βρίσκεται στην Αθήνα μετα από πολύωρο ταξίδι, αφου αναγκάστηκε να φτάσει στο Ελ. Βενιζέλος μέσω Μπαχρέιν. “Δεν έχω πρόσβαση μέσω διαδικτύου στα ρωσικά κανάλια διότι ειναι μπλοκαρισμένα στη Δύση, λόγω λογοκρισίας”, υπογράμμισε.

“Τις πρώτες εβδομάδες της ρωσικής επιχείρησης που έδινα συνεντεύξεις στα μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας με πήραν ένα βράδυ τηλέφωνο και μου είπαν ότι ήθελαν να με βγάλουν να τους μιλήσω για την έλλειψη στη ζάχαρη. Ήταν η εποχή που μαίνονταν οι μάχες στη Μαριούπολη και η Ουκρανική πλευρά δεν αξιοποίησε τις ανθρωπιστικές διόδους που έδωσαν οι Ρώσοι για να βγει ο άμαχος πληθυσμός. Κάποιοι άμαχοι που επιχείρησαν να βγουν, πυροβολήθηκαν από τους Ουκρανούς. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είμασταν όλοι, βομβαρδιζόμασταν καθημερινά από τέτοιες ειδήσεις. Και εκείνοι μου ζητούσαν να τους μιλήσω για την έλλειψη που έχουμε στη ζάχαρη”, ανέφερε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.