ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! Και ο Βελόπουλος υπέρ του ΚΑΤΑΡ! Τι συμβαίνει; Υποψίες για “δώρα” και στην “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”! ΕΡΧΟΝΤΑΙ κι άλλα καλύτερα! Θα γελάσουμε! – Τι σχολίασε το κόμμα “ΕΛΛΗΝΕΣ” του Κασιδιάρη! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΦΡΑΓΚΟΣ-2

“Η παρά – λυση του Βελόπουλου έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι ένα ακόμη συστημικό κόμμα, δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας. Καλύτερα να πουλάει αλοιφές, την πολιτική τι την θέλει ο Κυριάκος;” σχολιάζει χαρακτηριστικά το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη επισυνάπτοντας και το άρθρο του Makeleio.gr

Makeleio.gr: «Υπέρ του Κατάρ είχε ψηφίσει και ο Εμμανουήλ Φράγκος του Βελόπουλου! Πρώτα στήριξε το τουρκολιβυκό μνημόνιο, τώρα και το Κατάρ! Ούτε ελληνική, ούτε λύση είστε»

“Καταιγιστικές είνα

ι οι εξελίξεις αναφορικά με το σκάνδαλο Qatar-gate, στο οποίο καίριο ρόλο διαδραμάτισε σύμφωνα με τις βελγικές αρχές και η Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή που κατηγορείται μεταξύ άλλων πως ευνόησε εσκεμμένα τα συμφέροντα του Κατάρ έναντι ανταλλαγμάτων.

Στο πλαίσιο των αποκαλύψεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο διεθνής Τύπος επικεντρώνεται και στο γεγονός ότι η κ. Καϊλή είχε ψηφίσει την 1η Δεκεμβρίου υπέρ του Ευρωπαϊκού Κανονισμού που απελευθερώνει το καθεστώς παραχώρησης βίζας για τους ταξιδιώτες που προέρχονται από το Κατάρ και το Κουβέιτ. Ποιος άλλος είχε ψηφίσει υπέρ του Κατάρ τότε;

ΦΡΑΓΚΟΣ

Και ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος, επίσης τάχθηκε υπέρ του Κανονισμού, μαζί με ένα μέλος του φιλελεύθερου RENEW (Ανανεώστε την Ευρώπη) που έχει ενταχθεί ο διαγραφείς από τη ΝΔ, νυν ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος και ένα μέλος από τους μη εγγεγραμμένους σε κάποια ευρωομάδα (NI).

Ο Εμμανουήλ Φράγκος, ο οποίος είχε ψηφίσει κατά της ακύρωσης του Τουρκολιβυκού μνημονίου, καταλάθος όπως είπε (εδώ γελάμε), τώρα ήταν υπέρ του κανονισμού για το Κατάρ.

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε εκεί στον Βελόπουλο; Ούτε ελληνική ούτε λύση είστε!”.

ΔΕΙΤΕ και αυτό το ΒΙΝΤΕΟ: 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

214_13-12-2022-1-13

 

exofyllo13-12

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Φαινεται πως τα 35000000 ευρο που πηρε η Καιλη απο το Καταρ για να κανει ταμειο
    για να αγορασει τους Ελληνες Βουλευτες ηταν η παγιδα που επεσε και ο Βελοπουλος
    και ποιος ξερει ποσοι αλλοι.
    Η Ελλαδα δεν ειναι Βελγιο για να βγαινουν στη φορα και να καταδικαζοντε οι καταχροντες την εξουσια

  2. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ…..ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ…..
    Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ…….
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…….ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ

  3. Οι Έλληνες ψηφίσατε ένα κόμμα που ο καραφλός αρχηγός του πουλαγε κρέμες για την καράφλα. Βλήματα ε βληματα

Comments are closed.