ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Ελλάδιος από την «Κιβωτό του Κόσμου» ο ένας από τους τρεις μαστροπούς της 14χρονης!

Κοινοποίηση:
ΕΛΛΔΙΟΣ

Πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» αποδείχθηκε πως είναι ο ένας εκ των ανδρών που εμπλέκονται στην υπόθεση μαστροπείας 14χρονης, η οποία φιλοξενείτο σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης, ηλικίας 24 ετών, ο οποίος έχει συλληφθεί για τη νέα υπόθεση εκμετάλλευσης ανηλίκου που ήρθε την Τρίτη, 21 Μαρτίου, στη δημοσιότητα και κατηγορείται για μαστροπεία, είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» σε τηλεοπτικές εκπομπές, ως πρώην τρόφιμος.

 Ο 24χρονος είχε και προφίλ στο Facebook με το ψευδώνυμο «Στέφανος Γουναράς».

Ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης συνελήφθη για την υπόθεση μαστροπείας μαζί με έναν 30χρονο και έναν 25χρονο. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τα αδικήματα: μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παιδική πορνογραφία.

Τι είχε δηλώσει για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Ο 24χρονος είναι ένας πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος σε συνέντευξή του στο Mega είχε περιγράψει τις άθλιες συνθήκες της δομής. «Με το πέρασμα του καιρού τα πράγματα χειροτέρευαν. Όταν κάναμε ένα λάθος υπήρχε η τιμωρία», είχε πει τότε.

Παράλληλα, είχε δηλώσει ότι εργαζόταν στις αποθήκες της δομής, γι’ αυτό και γνώριζε πού πήγαιναν τα ρούχα που τους δωρίζονταν. Όπως είχε ισχυριστεί, του είχε ζητηθεί από τους ιθύνοντες να πάει να πετάξει τα ρούχα και μάλιστα, για να σιγουρευτεί, να τα πετάξει μέσα στους κάδους.

Ο νεαρός, στη συνέχεια όμως, ανασκεύασε τις δηλώσεις του, υποστηρίζοντας, σε βίντεο, ότι όσα κατήγγειλε στον «αέρα» του Mega ήταν ψεύδη, υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί χρηματισμός του.

Το Mega δημοσίευσε μηνύματα που Ελλάδιου που αποδείκνυαν ότι οι ισχυρισμοί του στο βίντεο ήταν ψευδείς και ότι ο ίδιος εκβίαζε το κανάλι, αλλά και δημοσιογράφους. Μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση, εκείνος άρχισε να στέλνει μηνύματα ζητώντας χρήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΑΙΩΝΕΣ ΑΙΩΝΩΝ ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ

  2. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΙΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΙ ΜΠΕΙΚΑ…ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟ ΣΤΙΝ ΓΑΔΑ ΘΑΧΕ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΠΟ…ΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΛΕΦΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΛΑΜΟΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

    1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΑΡΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΔΙΠΟΔΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

      1. ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ

        1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΩΡΑΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ Μ…ΛΑΚΕΣ

      2. Αντε ρε βλακα τωρα εχουμαι τυρρανια οταν γ…μαναι αυριο μεθαυριο οι μεμετηδες το παιδακη σου και το τραβανε και τσοντα να δω τοτε τη θα λες υπομονη.

  3. Όλοι οι αλλοδαποί ψυχανώμαλοι , σαν λουκούμια κοιτάνε τα παιδάκια και τις γυναίκες γ@μώ τις κωλοχώρες τους.

    1. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μόνο οι ‘άλλοι’ κοιτάνε σαν λουκούμια τα παιδάκια & τις γυναίκες;
      Η δική μας εθνότητα νομίζεις ότι είναι Αγία; Είμαστε από τις χειρότερες σε πληροφορώ φίλε μου Με όλο τον σεβασμό πάντα.

      1. ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΝΙΣΟΥΝ

Comments are closed.