ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ RAFALE – Έρχονται και οι φονιάδες ακριβείας METEOR!!! Θα πέφτουν σαν μπεκάτσες οι Τούρκοι με το που θα απογειώνονται

Κοινοποίηση:
Rafale

Tην απόλυτη εναέρια υπεροχή θα έχει η Πολεμική Αεροπορία. Η Ελλάδα με την προσθήκη των Rafale, σε συνδυασμό με τα αναβαθμισμένα F-16 και φυσικά με τα Mirage, θα έχει τον απόλυτο έλεγχο της Α. Μεσογείου.

Η Αθήνα ”τρέχει” και δεν μένει μόνο στην απόκτηση των Rafale, αλλά και στα όπλα που θα προστεθούν πάνω στο μαχητικό.

Σύμφωνα με το defencereview.gr, οι συζητήσεις μεταξύ της ελληνικής και της γαλλικής αντιπροσωπείας εστιάστηκαν στο ζήτημα της ανανέωσης του οπλοστασίου της ΠΑ με την Eλλάδα να θέτει ευθέως το πρόγραμμα απόκτησης των βλημάτων Meteor.

Προς το παρόν τιμές και ποσότητα δεν έχουν καθοριστεί και θα είναι συνάρτηση του γενικότερου χρηματοδοτικού πλάνου για την απόκτηση των 18 Rafale.

Η ουσία είναι πως η ΠΑ γνωστοποίησε επισήμως στην MBDA πως επιθυμεί τα βλήματα Meteor.

Tο υπερόπλο Meteor:

Είναι αέρος αέρος, εκτοξεύεται, δηλαδή από αεροσκάφος και χτυπά ιπτάμενό στόχο
Έχει ακτίνα δράσης 110 χλμ., μπορεί δηλαδή να χτυπήσει τουρκικό μαχητικό πριν βγει στο Αιγαίο.
Έχει τρεις με έξι φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από οποιονδήποτε άλλο πύραυλο αέρος αέρος.
Έχει δυνατότητα πολλαπλών βολών έναντι ιπτάμενων στόχων. Μπορεί, δηλαδή, να ρίξει σε περίπτωση εμπλοκής… περισσότερα από ένα εχθρικά σκάφη.

Με λίγα λόγια, με την βοήθεια του προηγμένου υπολογιστή του Rafale που είναι εξοπλισμένα, μπορούν να βάλουν “αθόρυβα” με τους MICA IR, αλλά και να πλήξουν στόχους βαθιά στην εχθρική ενδοχώρα με τους SCALP EG. Μια δυνατότητα που οι Τούρκοι ακόμη προσπαθούν να αποκτήσουν με τους εγχώριους SOM.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ο φίλος Μακρόν απαίτησε να δοθούν στήν ελλάδα τα πιό σύγχρονα (Φ3) και σε Καλύτερη κατάσταση Ραφάλ στήν ελλάδα. Δέν ειναι σαπάκια είναι φοβερά όπλα που θα τρομοκρατούν τούς Τούρκους.

  2. Αφου τα Rafale ηταν “σαπακια”,τωρα θα γινουν φονιαδες των τουρκων που θα πεφτουν σαν μπεκατσες;Οτι μακακια σας ερχετε στην κουτρα γραφετε.

  3. Οι Scalp EG και οι Meteor μπαινουν μια χαρά και σε Mirage 2000-5.
    Αϊντε άσχετοι. Μονο το AESA ραντάρ του Rafalle “μετράει”.

Comments are closed.