ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ήταν έτοιμη να “δραπετεύσει” σε ψυχιατρείο με παρέμβαση ΜΚΟ η μάνα- Μήδεια. Πως επέσπευσε τη διαδικασία σύλληψης η Εισαγγελία που την εζωσαν τα φίδια

Κοινοποίηση:
μανα πατρα

Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικούς κύκλους της Πάτρας, το πρωί της Τετάρτης εκπρόσωποι της ΜΚΟ Κλίμακα επισκέφθηκαν την Εισαγγελία Πατρών και σε συνάντηση τους με δικαστικούς λειτουργούς εισηγήθηκαν το άμεσο εγκλεισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ψυχιατρική κλινική δεδομένου ότι εμφανίζει σαφείς τάσεις αυτοκτονίας.

Οι εκπρόσωποι της ΜΚΟ Κλίμακα άφησαν να εννοηθεί ότι έγιναν παραλήπτες στοιχείων και συμπεριφορών της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι οποίες τους οδήγησαν στο παραπάνω συμπέρασμα.

Κατόπιν όλων τούτων και πάντα σύμφωνα με τους δικαστικούς κύκλους της Πάτρας επισπεύστηκαν όλες οι διαδικασίες που αφορούν την υπόθεση με αποτέλεσμα την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου και την μεταφορά της στα κεντρικά της ΓΑΔΑ στην Αθήνα.

Αμέσως μετά την μεταφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου στο αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, κάτοικοι της πόλης πήγαν έξω από το σπίτι της και επιτέθηκαν λεκτικά στους συγγενείς της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. * Στο παρελθον ειχε γραφτει, οτι η συγκεκριμμενη ΜΚΟ, ανηκει στον Καμινη! Δεν γνωριζω, εαν αληθευει! Το σιγουρο παντως ειναι, οτι ειχε υπογραψει συνεργασια!

    * Χωρίς να γνωρίζει τίποτε το δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων, χωρίς να έχει την έγκρισή του, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης -όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη συνεδρίαση του Σώματος την περασμένη Πέμπτη- υπέγραψε στις 24 Απριλίου 2012 μνημόνια συνεργασίας με τέσσερις ΜΚΟ, ύψους 950.000 ευρώ συν ΦΠΑ. Πρόκεται για τις ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου», «Κλίμακα», «PRAKSIS» και «Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών».

    * Οικογενειοκρατία στην «Κλίμακα»

    Τα στοιχεία για τη ΜΚΟ «Κλίμακα» αποκαλύπτουν ότι πρόκειται για μια οικογενειακή ΜΚΟ, όπου όλη η οικογένεια αμείβεται από αυτήν και κάθε άλλο παρά προσφέρει εθελοντική εργασία για να βοηθήσει συνανθρώπους που πάσχουν. Ο πρόεδρος Κυριάκος Κατσαδώρος πήρε ως μισθό για τον προηγούμενο χρόνο 80.144,50 ευρώ, η σύζυγός του Δομνίκη Κατσαδώρου 8.217,56 ευρώ, η Ευαγγελία Κατσαδώρου 14.391,06 ευρώ και η Αλεξάνδρα Κατσαδώρου 18.578,72 ευρώ.

  2. Για τους γεροντες που αυτοκτονούσαν τα χρονια της κρισης επειδη δε τους εφτανε η άθλια συνταξη και δεν ηθελαν να ειναι βαρος στα παιδιά τους, για όσους αυτοκτονούν που χανουν το σπίτι τους γιατι χρωστάν στη τραπεζα το φουσκωμενο από τοκους και πανωτόκια δανειο, για τη γερόντισα που ήθελε να αυτοκτονήσει επειδη αναγκάστηκε να κλέψει λίγο κρεας από τους γερμανομπακάληδες για να μη πεθάνει από τη πείνα, για τους ντελιβεραδες που σκοτωνονται στο δρομο στα μεροκαματα του τρομου, για 20 γ@μ@μ@ν@ ευρω τη μερα, δεν ειδα η ΜΚΟ κλιμακα να δειξει την ιδια ευαισθησια. Και στο φιναλε, με ποιο δικαιωμα η συγκεκριμένη ΜΚΟ παρεμποδιζει την απονομή δικαιοσύνης? Διότι αν τελικα η Πιπιρίγκου ή όπως στο διάολο την λένε, κατάφερνε, με ενεργειες της ΜΚΟ να μπει στο ψυχιατρείο, τότε ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ και πολύ δύσκολα θα εδινε λόγο για τα εγκλήματά της, αν βεβαίως τα έκανε. Ψαξε λοιπον λίγο κ.Χιο για την οργάνωση αυτή, και για το ρόλο της στη συγκεκριμένη υπόθεση. Πιστευω ότι έχεις και τα μέσα και τα @ρχ@δ@@ για να το κανεις.

  3. Γιατί μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι της; τι βλακείες είναι αυτές; το σπίτι… σκότωσε τα παιδιά;;; επιτέλους, έχει αναλάβει η αστυνομία και η δικαιοσύνη!!!

Comments are closed.