ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Για να εξετάσουν βρέφος Τριών μηνών θέλανε υπογραφή ότι είναι ύποπτο κρούσμα κορονοιου

Κοινοποίηση:
ΜΩΡΟ

Εχει φτάσει η ηλιθιότητα στα μεγαλύτερα της επίπεδα στη χώρα μας!

Πατέρας εχθές πήγε στο νοσοκομείο Καλαμάτας το μωρό του τριών μηνών με παραπεμπτικό από την παιδίατρο του για ουρολοίμωξη, το μωράκι είχε 39 πυρετό….. Και τον βασάνιζαν κάνα μισάωρο και αυτόν και το μωράκι που ήταν με πυρετό μες στο κρύο στο αυτοκίνητο..

Γιατί έπρεπε λέει να καταγραφεί ως ύποπτο κρούσμα κορονοιου για να εισαχθεί στο νοσοκομείο..

Ολοι εμείς οι ηλίθιοι οι γραφικοί οι συνωμοσιολόγοι που τόσο καιρό λέμε ότι πλέον κανείς δεν πεθαίνει από καμία άλλη ασθένεια φαίνεται ότι τελικά είμαστε σωστοί..

Γιατί αν μου έχεις δημιουργήσει ρε ηλίθιε του υπουργείου υγείας πρωτόκολλο ώστε μόνο όσοι είναι για κοβιντ να μπορούν να εισαχθούν…. Τότε απλά οι άνθρωποι οι υπόλοιποι ψοφάνε στα σπίτια τους και εσύ δεν καταγραφεις τα νούμερα…. Παρά μόνο καταγραφεις τον κοβιντ που σε ενδιαφέρει για να κονομήσουν τα αφεντικά σου τα τρισεκατομμύρια της μεγάλης κομπίνας πάνω στην υγεία..
Ελλάδα 2020… Το μωράκι με πυρετό 39 και στην πύλη του νοσοκομείου οι ηλίθιοι να συζητάνε για το αν πρέπει να μπει μέσα να το κάνουν καλά…. Όταν ο άνθρωπος καταντήσει να είναι τόσο μ****** δεν τον σώζει κανένα πρωτόκολλο… Εφόσον καταντήσαμε τα πρωτόκολλα να είναι πάνω από το πνεύμα του νόμου, του νόμου της επιβίωσης της ανθρωπιάς και της προστασίας…. Τότε καλά μας κάνουνε και μας έχουνε φυλακή στα σπίτια μας… Καραντίνα μέχρι να σβήσει ο ήλιος..

Ετοιμαστείτε έρχεται σκοτεινή εποχή, όλα όσα έχουν προ λεχθεί για αυτή την εποχή είναι πλέον εδώ….θα μας δείχνουν με το δάχτυλο σαν τους εγκληματίες…εμείς για να τους προστατέψουμε όλους θα πρέπει να αντέξουμε μέχρι τέλους, θα πρέπει να δυναμώσουμε με την ένωση μας

Stranger…

katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: